6. března 2011

Ukončení Devátého kola + zadání Desátého duelu

Milí Snílci!

Víkend je v tahu, a začátkem zítřka se zase ponoříme do dění ve školních lavicích. Avšak - dnešek ještě neskončí, a tak můžeme ještě chvíli snít.
V dnešním článku vyhlásím vítěze devátého duelu, a odkážu na dalších pár hotových děl.


Tento týden bylo zadané téma Drabbles, na slova Ruka, Záclona, Lahev, Stůl a Mušle. Musím podotknout, že soutěžící splnili úkol na jedničku, a to nejen ti, co jsou v duelu.
Ale nebudu to déle prodlužovat. Duelu se se svým dílem zúčastnily Charlie a Vysmátá. No, a kdo že vůbec zvítězil?
Výherkyní se stává Vysmátá! =) Její drabbles o Joyem získalo 29 hlasů. Gratuluji!

K zopáknutí zde máte její Drabbles.

Shake twice, pomyslel si Joey když končil svou činnost u mušle. Umyl si ruce a koukl do zrcadla. Prohrábl si vlasy, usmál se. Já bejt ženská, jdu do sebe. Vyšel ze záchodků a rozhlédl se po místnosti. Blonďatá kočka u baru ho okamžitě zaujala. Několik láhví stojících před ní svědčilo o opilosti. Snadné až k uzoufání. Pár slůvek a už jeli domů. Doma blondýnka vášnivě shodila všechny věci ze stolu. Zlobivá kočička. Ve vteřině byla nahá a laškovně se schovávala za záclonu. Přiblížil se k ní a ona ucouvla. A pak byla pryč. A otevřeným oknem dovnitř pronikal chlad.
Aha. Zapomněl jsem zavřít okno. To bude zase peněz za topení.


Drabbles ostatních Snílků.

Ták, a teď k zadání desátého duelu.
V příštím týdnu bude jako téma koláž. A to ne ledajaká. V koláži se bude vyskytovat pět fotek. A to sice fotek, které budou zobrazovat jeden předmět či rostlinu, co Vás v týdnu zaujme. Každý den jedna fotografie.

Koláž mi posílejte na e-mail - Klub.snilku@seznam.cz - , s předmětem Aurora. První dvě koláže co mi přijdou jdou do duelu, na ostatní odkážu v nedělením článku. Čas máte do pátku - 20:00.
Můžete začít.

Jen připomínám, že do komentářů se může nahlásit deset snílků. Ti pak odešlou svoje dílko na mail a čekají na mojí zprávu o tom, jestli jsou v duelu, nebo jestli si mají své dílko zveřejnit na blogu, abych na něj pak mohla odkazovat.
V devátém kole bylo pár zmatků kvůli upravování pravidel, ale věřím, že tentokrát to už všichni zvládnete bez potíží =)

17 komentářů:

  1. jsem ráda že se líbilo :) těší mě to :)
    jinak se těším na koláže, určitě to bude zajímavé :)

    OdpovědětVymazat
  2. tak já se hlásím, ale mám dotaz - když to má být každý den něco, tak je nesmysl, aby to někdo poslal dříve než v pátek, ne? ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Drabble bylo krásné, hodně mě pobavilo, hlasovala jsem pro něj. Gratuluju k výhře :)
    Uhm, a hlásím se :)

    OdpovědětVymazat
  4. Do tohodle bych možná i šla, uvidíme Mám ale stejnou otázku, jako Lily a téještě jednu doplňující - má to být tatáž věc/rostina každý den vyfocená nebo ruzné věci/rostliny?

    OdpovědětVymazat
  5. [2]:[4]: Bylo to myšleno tak, že v pátek je uzavírací termín ve 20:00 :) pak už konec..
    a druhá otázka: Různé věci nebo rostliny :)

    OdpovědětVymazat
  6. [2]: mě ještě napadlo, kdybych vyfotila jednu fotku už dnes, a pak každý den další, tak hotovou koláž můžu poslat už ve čtvrtek.

    OdpovědětVymazat
  7. Nevadí, aspoň jsem se zúčastnila.

    OdpovědětVymazat
  8. Koláž. To by mohlo být zajímavé, pokud žádný den nezapomenu. Ale co, hlásím se a budu trénovat paměť

    OdpovědětVymazat
  9. Hmm.. Koláž... Tak já to zkusím

    OdpovědětVymazat
  10. Též se hlásím, to bude zajímavé. A mám dotaz mohlo by to být třeba i zvíře?

    OdpovědětVymazat
  11. [11]: Klidně :) popusť uzdu fantasii :)

    OdpovědětVymazat
  12. Pokud je ještě místo, tak já se určitě hlásím ! :)

    OdpovědětVymazat
  13. jupí už mám tři fotky a ani jsem o dubbles nevěděla, že je takové zadání

    OdpovědětVymazat
  14. nevím, jestli bylo, nebo je místo, pokud ne, tak mou koláž nepočítejte ale od neděle jsem už do teď posbírala 5 fotek a k tomu ty tři byly náhodné, pokud jsem navíc nezlobím se jen v těch komentářích se ztrácím a už jsem je dodělala, snad se po půlnoci dá počítat, že je už den

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj. Nevím, jak je možné, že mně nejde odeslat e-mail s výtvorem. Pokoušela jsem se o to již odpoledne, marně.Proto doufám, že si mého komentáře ještě všimneš, děkuji:Posílám svou koláž. Pojala jsem ji tak, že jaká věc mi v jednotlivých dnech přišla pro den nejtypičtější, pokusila jsem se ji nějakým způsobem vyfotit. Například v pondělí jsem zastihla svou malou sestřičku hrát na violoncello, vyfotila jsem z blízka její nástroj. V úterý jsem měla ohromě málo času, proto jsem se pokusila zachytit hodiny, neustále kmitající kulatý předmět na zdi. Ve středu mě popadl pud cvičit na flétnu, na kterou již pěknou řádku let hraji, nafotila jsem metronom. Čtvrteční fotku tvořila jablka, na která jsem měla velikánskou chuť a dnes se mi před chvílí povedlo zachytit 2 kaktusy krášlící náš pokoj. Snad se alespoň někomu mé dílo zalíbí.
                                                                                                                                                                                  Srdečně zdraví, Billie Jean.Odkaz obrázku:
    http://img.janforman.com/KolazodBillieJean9lai.jpg

    OdpovědětVymazat
  16. Tak já se k vám se svým dílkem ani tentokrát nepřídám, pracovná vytíženost tohoto týdne byla enormní (vidno i v aktivitě na mém blogu)

    OdpovědětVymazat