19. března 2011

Creatio - Dragon


Milí Snílci,
do Creatia posíláte všechny druhy vašeho umění - kresby tužkou nebo i propiskou, barevné i černo-bílé, abstrakce i malby. Dnes tu máme něco z té fantastiky, vyvedené v krásně sladěných barvách. Tentokrát do té naší malé "sbírky" přispěla Ettelëa Dragons z blogu http://etteleadragons.blog.cz/ a jak jinak, než drakem? :)


Ahoj mí milí spolusnílci! Tak jsem tak přemýšlela, jak bych se zapojila a napadlo mě poslat tento můj obrázek. Vím, není to zdaleka dokonalé, ale důležité je to, že jsem to vytvořila sama. Je to něco, co jsem vytvořila svými silami a svýma rukama a tak jsem na to i patřičně hrdá. Uvědomuju si ale i své chyby, například s tím krkem nejsem příliš spokojená, ale je to moje první kresba draka, tak to prosím vemte na vědomí... A proč zrovna drak? Drak je pro mě symbolem hrdosti a neskutečné moudrosti a také krásy. A jakožto skutečný snílek miluji fantasy a draci patří mezi mé nejoblíbenější kouzelné bytosti. Tento obrázek vznikal se vším všudy cca 2 hodiny a je malován pastelkami.

A ještě bych všem snílkům a vůbec všem lidem chtěla vzkázat, že by se neměli stydět za to, co vytvoří svýma rukama, ale měli by být hrdí, že vůbec něco dokáží, ať už jde o povídky, kresby či cokoli jiného. Každý váš výrobek totiž obsahuje kus z vás samotných a když ho odmítnete a nebudete s ním spokojeni, odmítáte tak zároveň i sami sebe a to není dobře. Nicméně, na druhou stranu je samozřejmě důležité si uvědomovat své chyby, neboť pochopení chyb nás dělá silnějšími a díky nim se můžeme zdokolanovat.



Chcete se s námi také podělit o svoje umění? Podívejte se SEM.

13 komentářů:

  1. Nel-ly? Je to dokonalé... Já bych draka nezvládla nakreslit. Ale anmi nevíš jak moc bych si to přála, protože draci pro mě znamenají to samé.

    OdpovědětVymazat
  2. Jedním slovem - nádherné!
    Dvěma slovy - naprosto nádherné! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásný... Obdivuju ty, co umí kreslit a tohle je vážně povedený! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Krásný... draka jsem ještě nezkoušela a rozhodně by to takhle dobře nedopadlo...

    OdpovědětVymazat
  5. pěkně napsný druhý odstavec, a drak se mi líbí :)) Sice ja radši větší draky, ale je to drak takže je pěknej (kecám hovadiny co?) prostě se ti to povedlo :))

    OdpovědětVymazat
  6. Taky jsem milovník draků tenhle je krásnej. Taková potvůrka zubatá

    OdpovědětVymazat
  7. No né, on je tady A moc děkuju za komentáře, jsem ráda, že se líbí  :)

    OdpovědětVymazat
  8. Krásná kresba a krásná slova!

    OdpovědětVymazat