17. března 2011

Creatio - Sada tří obrázků

Znovu vás všechny zdravím s širokým úsměvem. Nevěřili byste, jak krásně se nám Creatio zaplňuje (jen tak dál). Tentokrát přinášíme ne jeden, ale rovnou tři obrázky od Anne z blogu http://anneworld.blog.cz/.

A ráda bych vás ještě poprosila: Když posíláte mail s obrázky, prosím, nezapomínejte přidat i odkaz na váš blog a vaši blogovou přezdívku (a nejlépe přidejte i název vašeho díla, abych mu nepřiřadila jméno, s kterým nebudete souhlasit :)). Většina má mail pod jinou přezdívkou nebo svým jménem a nám se pak jen těžko vyhledává dotyčný autor mezi všemi Snílky. Je to reklama pro váš blog a pro vaši další tvorbu.


Dobrý den, rozhodla jsem se, že pošlu nějaké obrázky do klubu snílků. Nevím jak to chodí, ale napíšu ke každému z obrázků nějakou věc. Jen bych ráda řekla, že to není anime! :)
Na prvním obrázku je jakási mrtvola. Je to ilustrace k mému snu, který se mi zdál skoro každý den.


Na druhém obrázku je práce mojí speciální propiskou. Kreslila jsem to o přírodopisu, takže je to docela pěkné.


Na třetím a posledním obrázku je obličej ženy, která má obří oči. (neumím nosy, prostě mi nejdou)


Chcete se s námi také podělit o svoje umění? Podívejte se SEM.

10 komentářů:

  1. ten prostřední je zajímavý, to oko je pěkně zpracované;)
    ale všechny jsou pěkné

    OdpovědětVymazat
  2. nejvíce mě zaujal druhý obrázek :) na tom první má divný tělo a na druhým oči ale nemužu kritizovat když sama nejsem žádná odobrnice :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mně se taky nejvíc líbil ten prostřední.
    Přírodopis je múzovní!

    OdpovědětVymazat
  4. Rozhodně mě nejvíce zaujal ten první :).

    OdpovědětVymazat
  5. Všem chci poděkovat, že se Vám líbí moje obrázky ^^. A ano ten první má divné tělo, jsem si toho vědoma.

    OdpovědětVymazat
  6. Druhý ma naozaj zaujal. Zdá sa mi veľmi prepracovaný iný než ostatné výtvori jedinečnejší. A ostatné sú tiež pekné o tom niet pochýb

    OdpovědětVymazat
  7. Pěkné, každopádně si myslím, že když už se má něco tady zobrazovat, tak by to mělo být reprezentativní a tudíž alespoň na nelinkovaném papíře ;)

    OdpovědětVymazat
  8. Všechny tři jsou krásné. Nejvíc mě ale zaujal ten první. Nevím proč, asi proto, že stejně jako ta mrtvola poslední dobou často cítím. Ten beznadějný pohled mluví za vše. A teď nemluvím jen o tom blogovém světě, ale i v realitě.

    OdpovědětVymazat