8. března 2011

Kontrola desátá


Takové krásné kulaté číslo je nyní v nadpisu. Dalo by se říct, že je dokonce jubilejní. A proto, že je tak zvláštní, proto, že jsou to naše první kulatiny v kontrolách, bude tohle Repetitio trochu jiné.
Nebojte se, systém hodnocení se rozhodně nemění, nic takového. Ne, stalo se něco, co už dlouho přicházelo, pomalu se blížilo... dobrá, nechme zbytečné dramatičnosti.
Prostě a dobře, namátkové kontroly jsou tady. Kladivo uhodilo do míst, kde ho blogeři nečekali...(a dopadlo nepěkně).

'
The se škodolibě směje: Tak, tak. Nevěřím svým očím - jak se k nám proboha tenhle blog dostal? Destinaetus se překoukl nebo je snad špatná adresa? Anebo byla spousta článků vymazaná? Blog s jedním článkem a ještě k tomu na začátku února u nás nemá co dělat. Co víc dodat? Prostě sbohem.
Čas na nápravu udělen nebude, tohle se napravovat nedá. Vychrlit najednou obrovské množství článků, abychom věděli, jak tenhle blog vypadá, to nefunguje. Zjevně jeden z těch, nad kterými se mřimhouřovalo očko v Aditu. Dle mého názoru až moc...ale tak co už. Se škodolibým smíchem, že jsem konečně mohla někoho vyhodit, se loučím. Pápá, děvče.
Monica Otmili kulí nevěřícně oči: Tady muselo skutečně dojít k přehmatu. Na blogu je jediný článek a vypadá to, že blog je výplod nudy. Možná se k němu majitelka (nebo snad i majítel) po čase vrátí, ale kdy? S tímhle my tady počítat nemůžeme. Takže nezbývá nic jiného než říct Adios. Stejně jako The myslím, že čas na opravu tady nemá smysl, bůh ví, jestli by si totiž autor/ka všiml/a, že podstoupila Repetitio. A pochybuju, že taky ví, co to vlastně repetitio je... Takovýhle blog považujeme za černého pasažéra.
Venom si myslí: Popravdě nechápu co to tady dělá. Nerozumím co to má být v záhlaví, ani co je na tom jednom článku tak skvělé, že mu náleží celý blog. Rubrika "Výlevka" říká za mne, jak s tímto pozoruhodným počinem naložit.
Konečný verdikt z pohledu The: Vyhazov postranním okýnkem. Mávám. A vidím rudě.
Konečný verdikt z pohledu Moniky Otmy: Zelený panáček na semaforu dosvítil. A teď je tam červená.
¨
The se rozpačitě usmívá: Tak tady se omlouvám. Blog by autorský byl, o to nic, teď se zaměříme na to snílkovství a tak dále. Zaprvé, myslím, že tvůj blog nijak snílkovský není. Přijde mi, že tvůj blog je celkově strašně zaměřený na tebe a taky dost na módu a tak podobně. O čemž vypovídají fotky, články, kde se dozvíš "parfém přesně pro tebe", videa, kde doprovázíš určitou písničku svým hereckým umem nebo fotoromány.
Už když tě Des přijímal, bylo to o fous. Řeklo se, že ti dá šanci a že počká na to, co řeknou holky v Repetitiu. A holky v Repetitiu toho říkají hodně. Přinejmenším jedna z nich nemá zrovna kladný názor.
Prostě a jednoduše, vůbec mi to nepřipadá jako blog Snílka a stejně jako bych musela naložit například s LadyVanilkou (ačkoliv ty jsi mi víc sympatická - možná to bude tím, že s tebou nikdy žádná "aféra" nebyla. Přece jen, já už bloguju dlouho.), totéž udělám s tebou. Tvůj blog mi prostě do KS nesedí. Nehodí se sem ani zaměřením, ani obsahem, ani ničím jiným. Dohodla jsem se s ostatními správci, abych nevyhazovala neoprávněně. Takže...
Promiň, ale říkám sbohem.
Monica Otmili kulí oči: Tady už byl i při přijmutí názor dost na hraně a řeklo se, že koupíme zajíce v pytli a že se počká na Repetitio. Ani jsem se nenadáli a další kontrola je tady. A bohužel ti nevěstí nic dobrého. Jak už bylo napsáno, tvůj blog má k tomu snílkovskému daleko. Je fajn, že se zajímáš o módu a tvůj blog je zaměřen na tebe, ale mě přijde spíš hodně realistický na to, aby mohl být v Klubu Snílků. Zkrátka jaksi mi tady "trendy" blogík nesedí. Takže tudy cesta skutečně nevede.
Venom si myslí: Na můj vkus máš blog příliš zaměřený na sebe a na módu, čímž myslím hlavně fotky, ze kterých mám dojem, že jsou dělané spíš pro pochlubení se novým líčením a oblečením než aby přinášely nějaký umělecký dojem. Z videí mám poněkud rozpačitý pocit, zejména z manipulace s nožem. Mé podezření dorazily fotoromány. Zaměřením se tvůj blog opravdu hodí spíš pro spolky jako je krásná, kámoška a podobně. Snílci nejsou určeni pro řešení problémů s kosmetikou.
Konečný verdikt z pohledu Moniky Otmy: Je čas udělat (dětem) pápá.
Konečný verdikt: A The řekla - muž přes palubu! Vlastně žena, pardon. Slečna přes palubu!
A zamávala do hlubin.
´
The se škodolibě směje: No, rozhodně je to lepší, než u dvou předchozích slečen. Člověk by řekl, že celé desáté Repetitio dopadne katastrofálně, tak aspoň, že tady je to trošku lepší. Řekla bych, že jsi mě zachránila...ovšem, kdyby to byla pravda a já nerada lžu, to mi věřte. Sice mi na začátku působí škodolibou radost někoho vyhazovat (na tenhle post jste prostě nasadili špatného člověka. Vidíte to? Ale teď už mě od toho dostanou jen lidé, kteří budou stále kritizovat.), ale jsou i lidé, u kterých je mi to vysloveně líto.
Nad blogem GreatLee jsem přemýšlela hodně a hodně dlouho, bylo to těžké. Nakonec jsem si ale řekla, že ne. Ono dávat čas na nápravu by k ničemu nevedlo, protože blog je z větší části o autogramech a aby se mazal více jak půlka blogu - nebylo by to ničení? Proti autogramům nic nemám, ale celý blog mi přijde jakoby jen o nich. Samozřejmě, máš tam i pěkné kvalitní články, ale není jich většina. Nějak mi nepřijdeš moc snílkovská - ostatně, sama jsi psala, že si tím nejsi jistá - takže se omlouvám, ale v Klubu Snílků nemáš co dělat.
Měj se krásně, loučím se.
Monica Otmili křiví rty: Narozdíl od předchozích dvou blogů se nemusím leknout. Z layoutu i celého blogu na mě působí zvláštní klid. Že by ticho před bouří? Ne, to bych přeháněla. Sběr autogramů je určitě pěkný koníček. Založit blog je podle mě však spíš věc autora, který by měl především prezentovat sebe. A ty prezentuješ hlavně autogramy. Pravda, našla jsem i články, které se jich netýkaly, ale je jasné, že tenhle blog nebyl založen kvůli nim. Chápu, že k tvé sbírce máš určitý vztah a stejně tak k těm, od nichž podpis máš. Ale jak už jsem řekla, nevidím v tom snílkovství, ale prezentačku. Taky mě zaráží seznam SBéček, který by tam neměl co dělat. To je těžké napsat "Oblíbené blogy" ? K videům by taky neuškodil delší popis. Je mi líto, ale můj pohled na tvůj pobyt v KS a "snílkovství" je negativní. Už taky článek o tom, že jsi naším členem mi přišel takový, že si nejsi snílkovstvím jistá a přihlásila ses proto, že je to prostě něco nového. A na závěr, prosím, neoznačuj nás jako nový autorský klub. Od srovnávání KS s asutorským klubem se totiž všichni od začátku distancujeme.
Venom tvrdí: Blog o sbírání podpisů je sice taková zajímavost, ale nic moc snílkovského na tom nevidím. K videu toho taky obvykle příliš nenapíšeš. V jedné jediné rubrice jsem zahlédla alespoň úvahové články. Tady bych byla pro dva blogy. Jeden věnovat celebritám a druhý něčemu pořádnému a vlastní tvorbě.
Z pohledu Moniky Otmy: Těžší rozhodování, ale stejně spustilo červenou.
Konečný verdikt: Zrzka se zelenýma očima nasadila okouzlující úsměv a prohlásila: ,,Vystupujeme, slečno."
'
Děti moje, taky vám to připadalo skličující? Hodně skličující?
Jestli takhle budou vypadat všechny namátkové kontroly, tak to potěš koště. Blogy, jako je například ten první jsou u nás v Klubu Snílků? Začínám se bát - kdo se k nám ještě dostane? Slečny s blogísky o Majlí?
Všechna minulá Repetitia byla taková odlehčená a pozitivní. Aby ne, když se všichni přihlásili dobrovolně a valná většina prošla s čistým štítem. Ale naše jubilejní kontrola tedy nijak slavně nedopadla.
Už jsem vám psala, že naprosto nutně potřebuju někoho zkritizovat, protože to věčné chválení na mě nesedí. Ale že všechny blogy namátkově kontrolované budou vyhozeny? To jsem nečekala ani v nejmenším.
Nuže, co jsem vám říkala?
Vidíte to světlo na konci tunelu? Musím vás zklamat, to je přijíždějící vlak. Až mě přejede, budu smutná.
A vy si zatím hýčkejte své blogísky, protože naprosto vykolejená tímto rudým výsledkem bude určitě brzy další namátková kontrola. Nějak to tu udržovat musíme - KS není holubník.
Pohádky končívají dobře. Doufejme, že další kontroly budou jako z pohádky.

Vaše jedovatá čarodějnice The & (většinou) dobrá víla Monica Otmili (ale i ta má svoje dny a nejede na protekci)
A v Post Scriptu i Venom, která s dnešním Repetitiem pomáhala.

22 komentářů:

  1. teh to si yvstihla jedovatá čarodejnice!

    OdpovědětVymazat
  2. Už jsem se lekla že jste si "náhodně" vybrali mě, a "náhodně" mě vyhodili.
    Jo a jak se sem mohla dostat ta druhá? Není v pravidlech napsáno, že žádné kopie Natalie Sedness tady nechceme?

    OdpovědětVymazat
  3. Dobře, nechci psát "Jen tak dál.", ačkoliv moje škodolibá část se při čtení verdiktů potutleně usmívala.

    OdpovědětVymazat
  4. Začínám se obávat aby nenastal krátkej proces u mě:)

    OdpovědětVymazat
  5. Jean Reno, Alain Delon, Alexandr Skarsgard, Jewel Staite, Alan Rickman? A to projíždím jenom titulku! Úžasné, blednu závistí (hlavně u posledních dvou, srdeční záležitost ). Nicméně, je pravda, že blog GreatLee není snílkovský ani kapku, alespoň v tom směru, jakým vidím snílkovství já, bohužel K dvěma dalším se nevyjařuji, v případě prvního je to bezpředmětné, v případě druhého mě vylekalo srovnání s jistou jinou blogerkou, takže jsem nakonec neklikla. Jsem zbabělec.

    OdpovědětVymazat
  6. [6]: Reaguji stejně :).Blog třetí autorky jsem nikdy neviděla. Respektive jeho obsah. Ovšem to tady nemá co dělat. Ale nápad to je dobrý ^^.

    OdpovědětVymazat
  7. Bude to divný, ale díky za kritiku a komentáře k mýmu blogu. Dřív nebo později bych odešla sama, protože se nezvratně schylovalo k přerušení nebo ukončení blogu. Tohle byl tak trochu poslední impuls (ale rozhodně ne ten hlavní). Takže já se loučím, přeju vám všechno dobrý do budoucna a odcházím ze světa blogerů na dobu předem neurčenou :)

    OdpovědětVymazat
  8. Souhlasím s váma holky, KS není holubník...
    Chci se jen zeptat, máte ještě nějaké dobrovolníky, nebo už budou jen namátkové kontroly?
    Já jsem se kdysi hlásila, tak nevím...

    OdpovědětVymazat
  9. Ano, konečně se přestalo hledět jen na autorskost a začalo se hledět i na snílkovost.

    OdpovědětVymazat
  10. Jak se sem mohla dostat ta první? .
    A druhá... když jsem si přečetla ty fotoromány... .

    OdpovědětVymazat
  11. Ou,ou. Začíná to být velice tvrdé =D.
    Zajímá mě kdo bude příště =)

    OdpovědětVymazat
  12. Akorát mám trošku výtku k "videa, kde doprovázíš určitou písničku svým hereckým umem" To není snílkovské? Protože já bych řekla že jo, jen jestli Vám to vadí..

    OdpovědětVymazat
  13. No, tentokrát to bylo drsný.....

    OdpovědětVymazat
  14. Kruťárna... Ale já se nebojím! Já si věřím (až hanebně mruheheheheheeee)A kidně si mě kamenujte, ale když mám svědomí čistý, tak není důvod abych se bála - ne?   
    Bubblegum mě sakra vyděsila!

    OdpovědětVymazat
  15. malá a roztomilá a přesto si bude říkat čarodějnice máte pravdu, u všech tří rozhodnutí (první blog jsem doopravdy nepobrala) a asi i začínám chápat, co přesně hledáte... jen doufám, že se to při další kontrole zlepší

    OdpovědětVymazat
  16. Páni... tady to lítá. První namátková kontrola a hned tři vyhození. To je docela síla. Ale chápu všechna tři rozloučení.

    OdpovědětVymazat
  17. začínám se celkem bát, abyste nevyhodili i mě :( Ale když ne blog, tak snad by alespoň web vydržel, ač je v rekonstrukci.
    Ale tohle mě vážně překvapilo, takové "hromadné" vyhazování.

    OdpovědětVymazat
  18. Aha, takže fotky, povídky, videa a články nejsou snílkovské, protože jsou moje a jsem na nich já ;) Jak logické. Nebudu se na vás zlobit, ale za ten názor "patří na Krasna, Kamoska" bych vás praštila, to mě opravdu odrovnalo, ale jelikož tam o mě mají zájem, tak asi nezbývá, než jít vytáhnout růžové tričko a jít napsat další článek na Krásnou aneb jak ze mě svět dělá bárbínu a pak mě za to ještě zbuzeruje ;)

    OdpovědětVymazat
  19. [21]: Být snílek neznamená mít autorský blog, pleteš si KS s AK...

    OdpovědětVymazat