1. ledna 2011

Inventor - Jednoduché naušnice

Abyste se nebáli vlka nic, prvním příspěvkem v této rubrice bude můj návod na jednoduché ketlované naušnice.
A zároveň je to také ukázka toho, že návod nemusí být jen fotografický, nebo čistě textový. Tento návod je totiž video návod.
Na videu říkám, co všechno je k naušnicím potřeba a postupně popisuji každý krok, který udělám. Jen jsem zapomněla říct, že ten nýtek je dlouhý 50mm a že existují ještě 25mm.
Ale jinak je na videu všechno, co k takový jednoduchým naušnicím potřebujete.

7 komentářů:

  1. Tohle obdivuju. Jsi opravdu šikovná. Trochu mě zaráží, že ty kamínky nesklouznou, když ten drátek není z druhé strany zajištěný žádným očkem...

    OdpovědětVymazat
  2. [1]: ono to tam možná není dost vidět, ale na tom drátku je taková ploška, která tomu brání =)

    OdpovědětVymazat
  3. [2]: Aha, tak to jsem opravdu neviděla. Že bych to taky někdy zkusila? Ale až budu mít čas, což asi bude trvat dlouho, jak se znám XD

    OdpovědětVymazat
  4. Kde se dají sehnat ty kleštičky s kulatýma čelistma? Moc by se mi hodily na korálkování spínacích špendlíků...

    OdpovědětVymazat
  5. [4]: promiň, že odpovídám až teď... =) ty kleštičky se jmenujou ketlovací a pod tím jménem je seženeš buď na internetu, nebo v korálkových obchodech (třeba Rooya), pokud ale takový v dosahu nemáš, skoč si do OBI nebo do Hornbachu a tam chtěj obyčejné elektrikářské kleště (chtěj fakt obyčejné, protože některé se dělají i s měřákem napětí a ty jsou zbytečné a drahé =) )

    OdpovědětVymazat
  6. super návod ... len škoda, že tie gorálky nevidno z blízka .. .

    OdpovědětVymazat
  7. [6]: buď ráda, ještě bys byla mrzutá, že takové nemůžeš sehnat... Prostě si vyber korálky, jaké se ti líbí a je to! =)

    OdpovědětVymazat