1. ledna 2011

Hlavní správce - Destinateus

Rozhovory se správcema jsou tady. :)
Těšit se můžete na rozhovory se všemi správci, jsou to jen základní otázky, které mají všichni stejné, mají za účel přivést Vás do "obrazu". 

Destinaetus      self-hatred.blog.cz

1)Jak vznikla tvoje přezdívka, kolik ti je let?
          No to ani nevím. Bylo to asi kvůli více věcem. Tak zaprvé, moje písmeno je D...dřív sem se jmenoval Deren, takže k tomu "De" mám blízko. A pak podobnost s Destiny (osud) asi proto, že sem pohansky založený . A latinské zkrášelení, protože mám rád a studuju latinu :)  Já fakt nevim, extra důvod nemám, to byl chabej pokus o analýzu :D
Hniju tady na tej planetě už 18 let  :)

2) Jak dlouho máš blog? Dokázal /a by ses s ním "rozloučit"?
         Současný blog mám jen 5 měsíců. Ale bloguju už asi 6-7 let. Svůj první nebudu komentovat, byl sem malý děcko a podle toho taky vypadal :D Druhý sem vedl pod jménem Deren a hodně moc mi přirostl k srdci, měl sem ho možná i přes 2 roky. Jenže pak zásah ze zlomyslných nebes (nebudu rozpitvávat) a blog šel s pomocí jedné osoby do kytek. Po roční pauze sem ho obnovil, ale bylo to jako oživovat mrtvolu...proto současný blog. 

3) Ať už jde o psaní povídek či básní, grafiku, malování nebo psaní deníku - co Tě k Tvému koníčku přivedlo?
         Něco podobné deníku píšu jen ze srandy. Básně a povídky už skoro nepíšu. A ke grafice sem se dostal díky blogu. Vždycky sem byl fanda do kreslení, a když sem viděl jaké skvosty tvoří Blanch a ostatní grafici, tak sem se to prostě chtěl taky naučt :D  Mám nějakou skrytou a hlavně né moc častou touhu se vyrovnat velikánům. 

4) Na nápadu založit klub snílků jste se podíleli společně, baví Vás tahle "funkce"?
        Uvidíme jak se mi bude dařit...nechci nic zakřiknout :)  Ale říkám, beru to jako zábavu, takže mě to aspoň trochu baví  :)

5) Jak trávíš volné chvilky, když zrovna nesedíš u počítače? Četbou, procházkou lesem...?
       Jsem přes týden na intru, takže když nekoukám na seriály, tak si většinou kreslím. Docela dost i čtu, ale sou období kdy nečtu vůbec. Když v učení skoro i spim, tak pak mám nechut si přečíst byť jen esemesku, natož otevřít knihu :D  A o víkendech se jen tak flákám, žádný bohulibá činnost, ódinžel :D

6) Když jsi načínal/a se svým blogem - jaký byl Tvůj cíl? Od začátku si uchovat autorský blog, nebo byli Tvoje začátky "kopírácké"?
         Když sem založil svůj první blog, tak sem chtěl hlavně webovku kam bych si moh zapisovat svý "výkřiky mládí", hlubší smysl sem v tom nehledal. Ale u druhého blogu jsem chtěl psát své názory, deník kam sem si moh vylít zlost, případně napsat i nějaký ten článek "na úrovni", podělit se o svou oblíbenou hudbu, prostě se aspon tvářit že sem autor :) A tahle vize trvá v podstatě až doted  :)

3 komentáře:

  1. No super, už se těším na další rozhovory :)

    OdpovědětVymazat
  2. Teď si připadám, že jsem to odfláklo *stydík*

    OdpovědětVymazat
  3. [2]: napodobně.. taky to mam odflaskíl..poedle něj

    OdpovědětVymazat