24. ledna 2011

Creatio - Malý, Chlupatý Snílek Plní

Malý, chlupatý snílek z planety alfa centauri, pořádá na svém blogu kreslení na přání!

Eeek!
Jsem malé, chlupaté - a bylo jsem stvořeno, tudíž jsem stvoření. Možná, že mě znáte... já jsem totiž takový šmejdil, že už jsem ve svém intergalaktickém modulu procestovalo nejednu planetku onoho převelikého vesmíru zvaného internet. Moc rádo sním a Klub Snílků se mi moc líbí - co tedy nepřispět svým malinkatým projektem?
Kreslím totiž na své planetce "na přání". Zní to jednoduše - a jednoduché to je! Mám strašnou radost, když se pak výsledné patlanice líbí a jestli se chcete podívat na předchozí čtyři nepravidelné přáníčlánky, můžete:


Vím, že čmárám - ale čmárám rádo. Když mi vnuknete nápad, chytím se ho svými drápky a už ho nepustím a chcete-li, milý Snílkové a Snílky - můžete si něco přát. Právě teď přijímám snové objednávky v komentářích pod nejnovějším článkem na mé planetce a nebojte se - každé, i sebeposlednější poprosení moc rádo zkusím přenést z mých myšlenek na papír
Ať už jste tedy chlupatí nebo depilovaní, pozemští nebo vesmírní a nebo nesmírně zvědaví jako já... můžete si něco přát - a nebo se jenom podívat na mé planetce:

4 komentáře:

  1. zajímavé,něco takového by mi pomohlo
    studuju animaci,a mám takový menší problém s výtvarnem...holt mě nebaví kreslit postavičky...raději ty jablka tedy

    OdpovědětVymazat
  2. No jo, náš chlupáček :o) Však my víme...

    OdpovědětVymazat
  3. Malé chlupaté stvoření?
    Děkuji za tip :)

    OdpovědětVymazat