3. ledna 2011

Salliene

Dnes jsem vyzpovídala sebe... :)
Na starosti mám tuto rubriku - praepositio a dotazovou rubriku Ignorantia.

  1. Jak vznikla tvoje přezdívka, kolik ti je let?
          Salliene? Sall vzniklo z konce příjmení pro mě velmi důležitý osoby a "ene" znamená dánsky "jeden", a ono to k sobě tak hezky pasovalo, ještě jsem připojila "i" a vyšlo z toho... tohle.
    Je mi 13, jsem ještě dítě, ale nějak netoužim po odspělosti, po tom velikým čísle, ani po občance.

  2. Jak dlouho máš blog? Dokázal /a by ses s ním "rozloučit"?
           Blog mám asi měsíc, nicméně není to můj první blog. Rozloučit? Vlastně jo... Už jsem to dvakrát zkusila. I když svůj blog opravdu "miluju", opustit bych ho dokázala.

  3. Ať už jde o psaní povídek či básní, grafiku, malování nebo psaní deníku - co Tě k Tvému koníčku přivedlo?
            K psaní povídek mě přivedla a inspirovala moje mamča, která mi, když jsem byla malá, vymýšlela krásné pohádky a uměla je nádherně vyprávět. První povídka, kterou jsem napsala, byla o kolouškovi a veverce, jak porazili zlého čaroděje "Zlouna". Pořád jí mám doma, pořád si jí čtu a zpomínám si proč jsem ten konec tak rychle utla - už mě to nebavilo. Ale stejně je to příjemný, vidět své první "dílo".

  4. Na nápadu založit klub snílků jste se podíleli společně, baví Vás tahle "funkce"?
            Nebýt Dese, který to navrhl, nic by z toho nebylo. Začalo to postupně, pár dní jsme se jenom dohadovali o založení klubu, až o pár dní později někdo něco napsal a až po pár hodinách to bylo jasný. A teď jsme tady. Píšem články... Já vždycky chtěla dělat něco takovýho, proto věřim, že mě to bude bavit stále víc a víc.

  5. Jak trávíš volné chvilky, když zrovna nesedíš u počítače? Četbou, procházkou lesem...?
           Čtu moc ráda, stejně tak ráda i kreslím a chodim na hip-hop. Soutěže a mistrovství jsou stále častěji, takže na blog, povídky i četbu mám teď mnohem míň času, ale snažim se to zvládat.

  6. Když jsi načínal/a se svým blogem - jaký byl Tvůj cíl? Od začátku si uchovat autorský blog, nebo byli Tvoje začátky "kopírácké"?
           Na prvním blogu to byl převážně deník a obrázky, většinou animace, ke kterým přibývalo stále více komentářů, tak jsem byla víc neautorská, než autorská. Později jsem se ale rozhodla být autor a stala jsem autorskou, líbilo se mi to o moc víc, než ty pixelky na mým blogu. Můj cíl? Nebyl nijak vyjímečný - prostě jen blog, říkala jsem si: Snad to bude aspoň trochu úspěšný...

Děkuju Ti za rozhovor... :)

4 komentáře:

  1. Vyzpovídat sama sebe má jednu výhodu... nemůžeš dostat otázku, která by ti byla nepříjemná
    Zajímavý rozhovor! Takové otázky jsou příjemné a dá se na ně krásně odpovědět Jinak, s tím prvním dílem, to znám... je to příjemné ho vidět, ale najde se v něm tolik chyb a tolik věcí, co by šlo vylepšit...post scriptum: mohu se hlásit na další rozhovor?

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj! =))
    Dobrý rozhovor, to s tou přezdívkou mě zaujalo.. jinak, no, nic, jenom zdravím =) Sranda, že tě tu tak objevím.

    OdpovědětVymazat
  3. Heh.. dozvěděla jsem se o tobě Sal něco nového - konečně. To já tě vždycky vyzpovídám na tom icq, že? :)

    OdpovědětVymazat
  4. ehm, myslím, že na konci je chyba. Mělo by tam být děkuji si za rozhovor... i když....

    OdpovědětVymazat