14. ledna 2011

Kontrola čtvrtá - Lady Dariel

Banner - Repetitio (úzký)
Tak včera (31.12.2010; já vím, tahle kontrola se nám v rozepsaných válí už dlouho) jsem byla opět požádaná, nechť někomu "otento" blog. Žadatelkou byla Lady Dariel - tedy správkyně Creatia.
Bohužel jsem nestíhala všecko včera, musela jsem prolítnout jejím blogem ještě jednou dneska ráno. A ještě několikrát do dnešního data. Tak se mi zdá, že budu trošku zlá holčička. Já vím, neměla bych na správkyni, ale když tam vidím něco, co je už je prostě na upozornění...

Ráno (ovšem ráno 1.1.) jsem si všimla, že většina hovadinek, které jsem objevila včera (31.12 2010.), byla smazána. Což je jen dobře, ty klikačky a dokonce kusovka se mi fakt protiřečí. Oukej, zůstal tam klikací tygřík. Když k němu nepřibyde stovka dalších, tak je to v pohodě. Koneckonců, z jednoho tygříka se nestřílí.
Zaráží mě však rubrika Affs. Všimla jsem si sice, že je to rubrika oblíbených blogů, ale takovýhle název? Kšic!

Myslela jse, že to bude konec mého komentování (tedy konec komentování Monicy Otmy), a že zbytek dokončí The.  Vzhledem k okolnostem, že však volný čas nás obou už přestává existovat a závazek k Repetitiu stále trvá, musím pokračovat.

Klub snílků prezentujeme, jako klub kreativních autorů. Tím nechci říct, že nejsi kreativní, to ty jsi. Vidím ale další nedostatek. Když si prohlédnu některé články, pár z nich mají zajímavý styl. Chybí totiž velká písmena a věta bývá často ukončovaná dvěma tečkami. A na ně navazují další slova a další tečky a další... Některé články jsou naopak psané běžným způsobem. Copak jsou ty "tečkovací" články?
Také vidím spoustu obrázků, jež ti nepatří. Není jich málo. Ovšem pravdou je, že ty zdroje tam ovšem chybí. Jasné, říkali jsme, že kvůli pár obrázkům se svět nezboří, ovšem skládka kopií je už trochu vedle.

Dar (asi už jsi na nejmenované sociální síti, jejíž jméno všichni znají, zaregistrovala přezdívkovou zkratku, jež jsem si pro tebe vytvořila. Pokud ti vadí, tak mě upozorni. :D), jak jsem psala, budu muset být zlá holčička. Myslím, že tahle kontrola neskončí se slovy "vše v pořádku". To bychom byly hodně měkké. S The jsme vymyslely řešení. Bude vypadat dost opičácky, ale něco se vymyslet muselo.

Máme dobu na opravu. A ta činí přesně měsíc. (Teď se asi začne ozývat nespokojené mručení, či komentáře typu: "Ale v AK mají tři měsíce." "To je nespravedlivé.") Proč právě měsíc? Na rozdíl od AK máme volnější pravidla. Ale i ty mají své meze, takže Repetitio není žádný holubník, kudy všechno projde.

Co se stane po vypršení této lhůty, jež startuje dnes v 19:00 a 13. února končí, je všem asi jasné. (Pokud někoho skutečně nic nenapadá, napište do komentářů.) S The jsem se o tvé kontrole bavily. Mrzelo by nás, kdyby si Klub musela opustit, zvlášť, když vedeš Creatio. proto pevně věříme, že některé věci dáš za měsíc do pořádku.

Doufám, že tohle řešení pochopíš. Těším se za měsíc na opravnou kontrolu, na jejímž konci budou ona slova "všechno v pořádku".

7 komentářů:

  1. Já chci být další a řadě, prosím prosím prosím :)))

    OdpovědětVymazat
  2. [1]: Ráda bych vyhověla, jenže máme frontu už celkém dlouhou, ale oki, beru tě na vědomí.

    OdpovědětVymazat
  3. Jáj, zlatko, dej to dohromady, ty by jsi tady chyběla :)

    OdpovědětVymazat
  4. [4]: Věřím ti.

    OdpovědětVymazat
  5. [4]: Hodně štěstí, a hlavně ať tu zůstaneš, zvlášť když spravuješ Creatio :). Byla by obrovská škoda kdyby jsi odešla .

    OdpovědětVymazat
  6. Jsou to jenom drobnosti, to se spraví raz dva :). Já sice nevím, kolikátá v řadě jsem, ale hlásím se, že chci být co nejvíc vepředu

    OdpovědětVymazat