31. prosince 2010

Téma Týdne


Každé pondělí vychází nové Téma týdne, které má pobídnout vaši kreativitu a inspirovat tvorbu v libovolné formě, a taktéž shrnutí příspěvků k tématu týdne předešlého.
Příspěvky jest možno posílat na klubový mail klub.snilku@email.cz nebo do komentářů Tématu týdne.

Alissa


Hah! Zdravím všichni snící!

Dostalo jsem zde za úkol vyhlašovat téma na týden. Platí to jen pro sem, tak jestli vaším můzám unikly nápady co psát a Téma týdne na Srdci blogu je už moc okoukané, proč nevyužít to, co vám budu nutit? :D. Chtělo bych to začat tak, že bych to prostě, asi v pondělí, vyhlásilo, a ten, kdo by na to něco napsal by mi mohl do komentářů uvést odkaz, a já bych je potom někde odkazovalo, zatím není rozhodnuté kde, to se domluví ;). Ng? :). Snad souhlas. Jsem Babe, abyste věděli, můj blog, je Má magie, a lituji, že jsem mu před třemi léty dalo anglický název.
Tak pápá :).



Doplnění: máme tu pár novinek. O rubriku se společně s Babe stará ještě Lenny z blogu Moje zahrádka. Pokud máte jakýkoliv dotaz nebo námět (třeba jste vymysleli nové téma, na které byste chtěli někdy v buducnu psát), napište nejlépe pod aktuální článek nebo na klubový meil klub.snilku(a)email.cz, předmět TT. Popřípadě si nás můžete zkusit odchytit na FB nebo na Skypu, pokud nás znáte :)
Nové téma vyhlašujeme vždycky v neděli nad ránem, odkazy na svoje výtvory prosím posílejte do sobotní půlnoci přímo pod aktuální článek.
Můžete poslat i víc než jenom jedno dílko, a můžete něco vytvořit i na téma, které už proběhlo. Dodatečně vás k němu přiřadíme. Forma je libovolná, pište úvahy, povídky, básničky, malujte, foťte, jak je libo.
A ještě něco: každého, kdo něco vytvořil, určitě potěší, když si jeho dílko přečtete nebo prohlédnete a napíšete do komentářů svůj názor... Tvoříte totiž pro sebe navzájem...

Tak vám přejeme hodně inspirace a spokojené čtenáře

Lenny a Babe



*** V průběhu let se ve vedení rubriky vystřídaly i Clare, Dragita a Alissa ***

3 komentáře:

  1. Těším se na témata!
    I kdybych nebyla přijata, tak si myslím, že budou inspirací pro mé články (narozdíl od těch na Srdci..)! ;o)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak se snad konečně dočkáme záživných témat :) juchů, Venomek je v očekávání!

    OdpovědětVymazat
  3. Předpokládám, že budeš zadávat zpracovatelnější témata než nejmenovaný Standa ;)

    OdpovědětVymazat