6. února 2011

Ukončení pátého kola + zadání šestého duelu

Milý Snílci!
Naše Šílená Bruneta podlehla chřipkové nákaze a proto tu zase vidíte mně. Nestihla jsem se jí optat, jaké zamýšlela téma pro šestý duel, ale protože se většinou radí se mnou, dovolím si zadat sama =)
Nejdříve ale vyhlásím vítěze pátého duelu. Zadáním byla fotka na téma Něco neurčitého.
Zúčastnily se Zlatka a Lenny.


Nakonec zvítězila fotka s čílem 2. Tedy ta bez textu. Její autorkou je Zlatka.



Mě osobně se tahle fotka taky moc líbí a ráda bych znala její příběh. Nedokážu totiž určit, co vlastně na fotce vidím =) Zlatko, mohla by jsi nám prosím k fotce napsat pár řádků? (stačí do komentářů)
Aktualizace z komentáře =) (aby nikomu neunikla a Zlatko děkuji =)
Tuto fotku jsem pořídila v březnu 2007, bylo mi 11 let. Svůj foťáček jsem tehdy ještě neměla, fotila jsem "rodinným velkým foťákem". Bylo teplo a já se jen tak procházela s foťákem venku a fotila každou maličkost. Zrovna zapadalo slunce, takže jsem se soustředila hlavně na něj a tahle fotka vznikla vlastně jenom náhodou. O náš seník bylo opřené prasklé sklo ze starých oken a mě napadlo ho vyfotit, protože se od něj krásně odráželo slunce. Jenže já jsem ten foťák ještě moc neuměla ovládat a tudíž jsem neměla ani vypnutý blesk, takže když jsem odraz ve skle vyfotila vzniklo z toho pomocí blesku tohohle. Mělo to vypadat úplně jinak, ale i tak jsem spokojená :-D 

Zadání šestého kola!
Vrátíme se k literárnímu tvoření =)
Do šestého kola napište akrostych na nějaké pěkné slovíčko. Buď vaše jméno (připadně přezdívka), jméno někoho blízkého, nebo slovo, které je nějak spojené se Snílky.
(Akrostych je básnička, kde první písmena každého verše dají dohromady slovo nebo sousloví. Musí tedy jít i ve správném pořadí.)
Zase se můžete přihlásit tři. První dva jako duelanti a třetí jako náhradník. Tvořte všichni tři, ať pak nejsou zmatky =)
Své výtvory budete zase posílat na Brunetin mail. Počítám, že už bude zdravá. A onen zmiňovaný mail zní takto Vlachova.p@seznam.cz
Čas máte jako vždy do příštího pátku (11.2) do 20:00

Tvoření zdar =)

12 komentářů:

  1. Tak já se taky hlásím, ať je bžunda( mé nové oblíbené slovo). Mám otázku, Můžu ke svému jménu přidat ještě počáteční písmeno svého příjmení(jakože Martina P.?)

    OdpovědětVymazat
  2. hlásím se jako náhradník :)

    OdpovědětVymazat
  3. A já to zase nestihla, no to mě po...drž...

    OdpovědětVymazat
  4. Zase pozdě! To je k vzteku...

    OdpovědětVymazat
  5. [1]: ok =)[2]: jasně [3]: dobře =)ostatní nezoufejte a příští neděli stepujte přesně ve 20:00

    OdpovědětVymazat
  6. [4]:[5]: hihi, já to poprvé stihla ač jako náhradník :P

    OdpovědětVymazat
  7. [8]: Ty posměváčku to není fér...

    OdpovědětVymazat
  8. Tuto fotku jsem pořídila v březnu 2007, bylo mi 11 let. Svůj foťáček jsem tehdy ještě neměla, fotila jsem "rodinným velkým foťákem". Bylo teplo a já se jen tak procházela s foťákem venku a fotila každou maličkost. Zrovna zapadalo slunce, takže jsem se soustředila hlavně na něj a tahle fotka vznikla vlastně jenom náhodou. O náš seník bylo opřené prasklé sklo ze starých oken a mě napadlo ho vyfotit, protože se od něj krásně odráželo slunce. Jenže já jsem ten foťák ještě moc neuměla ovládat a tudíž jsem neměla ani vypnutý blesk, takže když jsem odraz ve skle vyfotila vzniklo z toho pomocí blesku tohohle. Mělo to vypadat úplně jinak, ale i tak jsem spokojená

    OdpovědětVymazat
  9. Gratuluju soupeřce! Dívala jsem se na její blog, viděla spoustu nádherných fotek a musím říct, že vyhrála opravdu zaslouženě :)

    OdpovědětVymazat