6. února 2011

Creatio - Čarodějnice

Nějak se nám příspěvky do creatia rozrustají. Což je vážně super. Tentokrát tu máme čarodějnici od Tariny S. z blogu http://t-m-r.blog.cz/. Podle mě zajímavá kresba, obdivuji, jelikož já sama se s temeprama zrovna dvakrát nekamarádím :D :)


Jednou na výtvarce se učitelka rozhodla, že budeme ve dvojicích na papír velikosti A2 kreslit temperama na téma ČARODĚJNICE. Všichni hned začli s čarodějniceí s bradavicí na nose letící na koštěti, ale mne hned napadlo tohle! Kámošce se to líbilo, takže jsme to zrealizovaly. :) Trvalo nám to celkově 90 minut (dvouhodinovka). Jediná věc, která mi tam hodně vadí je levá strana! Ta pravá je do sebe ještě jakž takž "rozpitá" (červená a oranžová brava), ale ta levá ne, protože už zvonilo :/ Snad se bude líbit .


6 komentářů:

  1. souhlasím, také se mi líbí :) a také se s temperama moc nekamarádím Jinak řekla bych, že tohle bude spíše malba než kresba :P

    OdpovědětVymazat
  2. [1]: ááá to máš fuk, já to nerozlišuju je to na papíře je

    OdpovědětVymazat
  3. Krása! Závidím, že umíš takhle kreslit

    OdpovědětVymazat
  4. To je supr. Ani já se s temperama nekamarádím Žasnu, jak někdo dovede vytvořit tohle

    OdpovědětVymazat
  5. já teda taky nevím, jakej je rozdíl mezi malbou a kresbou =D
    každopádně ta čarodějka se mi moc líbí =)

    OdpovědětVymazat
  6. Moc pěkná práce .[5]: Já si myslím, že kresba se kreslí pastelkama, uhlem a podobnýma suchýma věcičkama, zatímco malba se maluje vodovkama, temperama a dalšími rozňahňanými sajrajtíky .

    OdpovědětVymazat