13. února 2011

Sedmý týden - Předjaří

články na téma minulého týdne - Nade mnou:

Tak, Babe bude nějakou dobu mimo a tuhle rubriku jsem dostala na starosti . Z minulého týdne tu mám jen 2 odkazy, ale jestli napsal ještě někdo něco, pošlete mi odkaz přímo sem do komentářů a já to doplním. Stejně tak mi dejte vědět, až napíšete článek na nové téma.

A o čem máte psát, fotit, kreslit a snít tentokrát? O předjaří. O vonící hlíně a sluníčku, které nabírá na síle. O tom, že zima už pomalu odchází a podmáčená půda čvachtá pod nohama. O tom, jak jste poprvé po zimě vyšli nebo vyjeli na výlet, o prvních sněženkách a vracejících se ptácích. Ale klidně to můžete pojmout víc symbolicky, jako vždy. Předjaří je doba návratu sil dobra, doba nové naděje a radosti z toho, co už je ve vzduchu, i když momentálně je ještě docela zima... Doba snění o jaru.

Odkazy na vaše výtvory očekávám přímo pod tímto článkem opět do neděle.

Mějte se krásně a předjarně.

vaše Lenny

13 komentářů:

  1. Narazila jsem na tento půvabný blog čirou náhodou, nicméně mě zaujal, a to hlavně svou informativní funkcí. Na blogy jsem před časem poměrně silně zanevřela kvůli jejich často velmi nízké úrovni. Tady ale člověk může narazit i na takové blogy, které opravdu stojí za to navštívit, a kde se čtenář může skutečně obohatit. A mimo to je tady opravdu příjemně přátelská atmosféra.
    Díky za to, dobrá práce.

    OdpovědětVymazat
  2. [2]: Právě proto klub vznikl, aby sdružil takovéto blogy a za tu atmosféru jsme všichni rádi

    OdpovědětVymazat
  3. [3]:Dobrý účel ještě neznamená splněný účel. Když jsem se přes vás dostala i na stránky Autorského klubu (či jak je vaše oblíbená zkratka AK), měla jsem znatelně horší pocit. Hlavně na mě Tiskař působil vrcholně arogantně, což dohnala do konce informace, že je mu šestnáct... takže myslím, že si můžete gratulovat Jen jediné nebezpečí vám potenciálně hrozí - přelidnění. Příliš masové záležitosti ztrácí kouzlo. To zatím ale nehrozí.

    OdpovědětVymazat
  4. [2]: teda nevím, ale kritizovat blogy obecně kvůli nízké úrovni a vlastnit přitom estranky... ne, to byl jen jakýsi vtip, kvalitně publikovat se dá všude, že :)

    OdpovědětVymazat
  5. [5]:Jo, měla jsem na mysli úroveň obsahu, to s blogem nebo estrankami opravdu nemá nic společného

    OdpovědětVymazat
  6. Ehm *dramaticky si odkašlává* tak jsem něco sesmolila. Tedy, ono je to pokus o něco optimističtějšího, ale...no...- tomu se říká jasné a srozumitelné vysvětlení situace, ano?

    OdpovědětVymazat
  7. http://ivi-pol-zub.blog.cz/1102/prochazka I přes jisté nesnáze se mi nakonec něco podařilo vytvoři

    OdpovědětVymazat
  8. Tohle téma mi rozhodně bodlo :) Obzvlášť, když se našly dny, kdy bylo vážně nádherně :)
    http://clamor.blog.cz/1102/predjari

    OdpovědětVymazat
  9. Problém nastal (páni, uvědomila jsem si to až teď!) že tenhe blog ještě není zařazen v klubu snílků :( Článků je málo, ale zkusím to napravit ;)

    OdpovědětVymazat