6. února 2011

Prohlášení správců o Autorském klubu

Původně jsme nechtěli AK nijak komentovat. Ale Tiskař94 nás ve svém posledním článků zmínil jako ty, co se snaží zničit AK.
Proto veřejně a oficiálně prohlašujeme, že Klub snílků nemá s Autorským klubem nic společného! AK není naše konkurence! Pokud správci podniknou válku proti Tiskaři, tak je to pouze v osobní rovině a ne proti AK, ale pouze proti Tiskaři. Kluby z tohoto konfikltu vynecháváme!
Doufám, že je toto dost jasné.

19 komentářů:

  1. Z našeho pána Tiskaře lehce mluví zoufalství....

    OdpovědětVymazat
  2. [1]: Řekla bych, že ze všech mluví zoufalství.
    Je mi líto, že hned po přijetí budu drzá, ale nepřijde vám, že to trochu přeháníte? :( Můžete si vydávat jakákoliv prohlášení o tom, že Klub snílků nebojuje proti AK a Tiskaři, ale když polovina správců vede zbytečné rozhovory plné urážek, těžko na to někdo skočí. Jak může být klub neutrální, když většina na Tiskaře nadává?  Já vám to povím, nemůže. :( Kdyby byl KS neutrální, tak ani nemá potřebu se k tomu vyjadřovat. A můj osobní názor? Považuji KS za jakousi kontraelitu vůči AK – snaha, byť vás za ni chválím a jsem ráda, že se to tady hýbe, ukázat AK, že je nepotřebujte.
    Tiskař se chová, tak jak se chová, s tím asi nikdo nic neudělá, a vy místo, abyste se věnovali něčemu jinému (třeba svému klubu), zuřivě diskutujete. Proč? Někteří z vás z AK vystoupili a tím by to pro ně mělo skončit. Zaznamenala jsem hlavně Bereniku (neuraž se, že jmenuji zrovna tebe, ale všechny „buřiče“ si nepamatuju.), která si slova ani tón nevybírá. Tobě to mlůže být úplně jedno, rozhodla ses odejít a více tě to štvát nemusí. Přesto pořád „pliveš jed“ a hašteříš se kvůli hlouposti. :(
    Mé doporučení je takové (pokud mě rovnou nevyrazíte): AK si nevšímejte. Zvláště správci by si na to měli dát pozor, protože právě proti nim to mlže být kdykoliv použito. Chybí mi jakýsi nadhled z vaší strany.
    Prosím, zkuste se nad tím zamyslet. Nepíšu to proto, že bych vám chtěla nadávat (toho už máme všichni dost), ale ráda bych, abyste si příště rozmysleli, jestli vám to za to stojí.

    OdpovědětVymazat
  3. [3]: Vyrážet tě rozhodně nebudeme. Napsala bych, že nejsme jako Ak, ale jelikož jsi mi opravdu vyrazila dech, nemůžu. Máš pravdu, my víme... Já vím, ale z Ak pryč nejsem. Nehodlají mě vyhodit. Marcel má ,,příliš práce" takže to prý bude trvat týdny až měsíce. To by také čověku hnulo žlučí. Pokusíme se to zmírnit. Jak já, tak ostatní. (myslím, že to tu s klidem můžu za většinu říct) Ale... Je těžké nechat plavat klub, který jsme měli za elitu a nebo nenechat, ale zároveň zůstat pasivní. Jiný názor se totiž odsoudí a najednou jsme my ti špatní. Kdo by se pak nehádal? Uznávám, že ani nemám právo se tu ospravedlňovat, ale pokusit se o to musím. Pokud jsi četla Tiskařův nejnovější článek, víš proč.

    OdpovědětVymazat
  4. jen doplním, že kdyby nás necenzuroval, jak se mu zlíbí, nejspíš by ta dnešní situace nenastala

    OdpovědětVymazat
  5. Já mám pocit, že taková menší rivalita s AK je přirozená a, přiznejme se, docela zdravá. Co totiž vyburcuje k lepším výsledkům líp než nějaký ten pomyslný konkurent? Ale každopádně to vypadá, že Autorský klub se na nás (budu říkat nás, i když jsem taktéž nováček) dívá jako na protivníka víc, než by měl.
    Mně osoně je Klub snílků sympatičtější, protože nemá tak drsné přijímací podmínky a celý klub se skoro mateřsky stará o veškeré členy. Zato autorský klub zřejmě nemá jinou zábavu, než své členy děsit čistkami a přísnými pravidly.
    Každopádně, Klub snílků vede =D

    OdpovědětVymazat
  6. [3]: a mě jsi tam neviděla? Tentokrát jsem začala já. AK pro mě není konkurence, protože se pořád cítím jeho členem, a vyjadřuju se k tomu, co se tam děje, stejně jako když to vedl Krut nebo Kitt. Jenom jsem napsala, co se mi nelíbí, a Tiskař mi odpověděl, že když jenom kritizuju, tak že mě může zablokovat. A pak to všechno smazal. Ale to je jedno. Máš pravdu, neměli bysme se hádat a válčit. Jsme snílci, sněme, tvořme...

    OdpovědětVymazat
  7. [7]: Nevím, jak ostatní, ale já Tiskaře moc nemusím. Na jeho blogu jsem četla jediný úzkoprsý článek a stačilo mi to, abych si udělala obrázek...

    OdpovědětVymazat
  8. [4]: Oficiálně sice v klubu jsi, ale ty sama se do něj nepočítáš, nemám pravdu? :)
    S pasivitou a nadhledem mám taky problém, protože jsem od přírody vznětlivý člověk, ale s článkem na Srdci blogu jsem si řekla, že už se nebudu zapojovat do debat ohledně AK, přečtu si názory ostatních a budou-li se hodně lišit, prostě se na ně vykašlu.
    Vidíš to moc fatálně. :) Stačí se od toho odpoutat.[6]: Tady nejde o žádnou rivalitu, ale o změnu přístupu. Moudřejší ustoupí. ;)[5]: [7]: [8]: Ano, je to jedno. To jsem se vám snažila říct. Vás to vůbec nemusí zajímat, jste snílci, tak sněte a nehádejte se jak babky na trhu, když je jasné, že to nemá konce a ani řešení. :)

    OdpovědětVymazat
  9. [9]: nemá to konce ani řešení... tak to máš bohužel nejspíš pravdu...

    OdpovědětVymazat
  10. Heh, Klub snílků a konkurence pro AK? AK se hroutí, to ví každý... Klub snílků je stehně nejlepší .

    OdpovědětVymazat
  11. Já už toho magora odmítám řešit. Naštve mě jedině další prohlášení o homosexuálech (v osobní rovině) popřípadě pokud si bude vymýšlet nové bejkárny a pravidla v AK. Což mi přijde jako prznění jediné pozůstalé věci po Krutovi. Jakožto člen AK mám snad právo se svobodně vyjádřit, pokud se mi něco nelíbí. Ano, cítím jeho členem, ne konkurentem.

    OdpovědětVymazat
  12. [3]: Jenomže tady je rozhodující, že každý správce v těchto diskusích a hádkách vystupuje sám za sebe. Nikdo proti Tiskařovi nevystoupil za celý KS, u AK je to naopak (Tedy ve jménu blog.cz, jelikož na Srdci blogu se objevil o nás provokativní odstavec, který nás ironicky označuje jako fanatiky a o mazání nezávadných komentářů ani nemluvě). Představ si, že Klub snílků je nějaká firma (třeba šicí ponožky, to je naprosto nepodstatné ) s mnoha zaměstnanci a celá ta firma by si měla pošpinit jméno kvůli pár zaměstnancům, kteří jen svobodně vyjadřují svůj názor, tedy výhrady proti jiné firmě. A ne, společnost si jméno nepošpiní. Bez ohledu na to všechno totiž bude mít stále stejně kvalitní zboží. Je to hloupě vysvětleno, ale snad pochopitelně - Klub snílků si zachová svou originalitu a čest a navíc správci, jež vyjádřili názor proti jinému klubu a jejich správcích, mají naprostou pravdu (všiml si snad někdo, že by šířili pomluvy?).   Nuže, svůj veletrapný projev skončil

    OdpovědětVymazat
  13. máš pravdu, AK nemá s KS nic společného, KS je lepší

    OdpovědětVymazat
  14. pan tiskař má dost problémů sám se sebou.. Na někom si své mindráky vyřešit musí..Přitom kdyby ste chtěli, tak mátě AK v kapse..

    OdpovědětVymazat
  15. úplně bych netvrdila, že KS nemá s AK nic společného - přiznejte si, že vznikl kvůli tamnějším problémům a AK zmiňuje i v pravidlech a tak ;) ale souhlasím s komentářem [3]:
    že by ste se na to měli vykašlat - ušetříte si spoustu nervů Bohužel musím zmínit toto - i když se jedná o spory jak říkáte v osobní rovině, bohužel, pořád jste zástupci Klubu snílků. A já si myslím, že takhle to funguje všude, včetně školy (nejzákladnější instituce, které jsme "členem") - měli bchom reprezentovat dobré jméno. Když někdo z klubu bude někde běhat po blozích a házet sprostá slůvka (nemluvím konkrétně, pouze plácám příklad), každý uvidí, že je členem. A udělá si obrázek o celém klubu na základě jednoho. Proto si myslím, že ač chcete nebo ne, kluby se do toho bohužel tahat budou..Jak už bylo řečeno, tohle nemá konce.. Ale můžete si být jisti, že i my, kteří s tím nemáme prakticky nic společného, vás podporujeme v boji za spravedlnost (co se týče hlavně věcí jako vyjádření názoru, necenzurování a tak.. :))

    OdpovědětVymazat
  16. [14]: už aby toho nechali :-/ všichni... jak malí děti na písku... Jdu si snít někam, kde Tiskátka ani hašteřáci nejsou :)

    OdpovědětVymazat
  17. Klub snílků je něžnější a příjemnější, ale je otázkou, jak dlouho to tak zůstane. Zatím je to spíš takové domácké, takové roztomiloučké, ale co až se třeba naskytnou nějaké problémy? Nebo co až bude zájemců o vstup příliš velké množství? Nestoupne to zakladatelkám taky do hlavy?Problémem AK je arogantní vedení a přesvědčení, že po AK potopa. Přišli do něčeho, co mělo určitou prestiž, o níž se nezasloužili, a tak si kolikrát myslí, že můžou všechno. Snad se to tady nepokazí, je mi tu mnohem líp než v AK, i když tam stále zůstávám ze zvědavosti a s nadějí, že se tam odehraje nějaké velké drama, převrat a návrat ke kořenům nebo tak něco.

    OdpovědětVymazat