9. února 2011

Photo - mix

Na můj email snad už nechodí jiné maily, než pro Snílky! A já jsem tomu ráda, protože jsem ještě nebyla zklamaná kvalitou příspěvku. Jen tak dál!
Dnes se s námi o fotky bude dělit enkelinkiskanka z blogu http://enkelinkiskanka.sblog.cz/.

Zdravím  =)
Také jsem se rozhodla přispět do této (mé nejoblíbenější  =) rubriky u snílků. Fotografování se (ne)věnuji už od deváté třídy základní školy, kdy jsem si k narozeninám vydupala od otce první foťák. A k samotným fotkám.. Bylo pro mě těžké, vybrat z těch mých jen jednu, proto jich je více =D a stejně bych byla schopná ještě chvilku pokračovat a posílat další...
Co se týče první.. Ani není focená mým foťákem. Ale mám ji hodně ráda. Působí na mě hrozně optimisticky a barevně...
Druhá je tak trošku má srdcovka. Je to jedna z prvních fotek, co jsem kdy vyfotila a líbí se mi do teď.
A třetí.. mám pocit že kdybych šla tou cestou došla bych na místo, kde je svět přesně takovej, jakej si ho představuju. Ideální....

(teď se trochu bojím, jestli ten e-mail nezní moc narcisticky.. Vím, že na těch fotkách je mnoho chyb, ale jsou to moje chyby a já je mám všechny ráda! =) )



10 komentářů:

  1. Hrozně se mi líbí ty barvy. Každý fotce dominuje jiná a krásně to ukazuje barevnost přírody. Přesně takovýhle fotky mám ráda.

    OdpovědětVymazat
  2. pááni, jak už bylo přdemnou řečeno, ty barvy sou užasný :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ta poslední se mi zalíbila nejvíce, i když já bych možná zaretušovala to betonový hřiště tam
    Ale všechny jsou pěkné, příroda, jo, to je moje :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ty fotky jsou dokonalé. Ta první je geniální a nádherně barevná. S tou poslední fotkou souhlasím. Jakoby nakonci čekal dokonalý svět...

    OdpovědětVymazat
  5. Mně se nejvíce líbí ta poslední. Mám ráda kombinaci zelená-bílá-černá.
    (A nevíc je nejostřejší. To si neber osobně, já když vyfotím neostrou fotku, tak ji buďto v počítači doostřuju a když se ani to nedaří, tak ji zašlapu do nějaké nenápadné složky Neuveřejňovat. Prostě miluju ostré fotky. ) <- Ach jo, Nass se zase pokouší vysvětlit, že to nemyslela špatně a vyzní to ještě hůř.

    OdpovědětVymazat
  6. Děkuju vám :)
    Draell: na tý fotce už je retušovaná branka, ňáká tyč, turistická značka (červená) a taky ten černej flek uprostřed (vlez do lesa) na tu hřiště už jsem neměla síly! Navíc retuš nemám ráda..
    Wraithomilka Nass: To je tím zmenšováním :( jinak jsou ostré všechny, nejostřejší ta vrchní.. taky jsem na ostrost úchylná, neostrou fotku bych do světa neposlala (a už vůbec bych se s ní nechlubila :))

    OdpovědětVymazat
  7. Nejvíce se mi líbí ta druhá. Vystihuje moji náladu, když jdu ve svém kabátě po ulici a ve sluchátkách mi hraje soundtrack k Jigoku Shoujo.
    Každopádně, všechny fotky jsou skvělé.

    OdpovědětVymazat
  8. Krásné, hlavně ta poslední =)

    OdpovědětVymazat