1. května 2014

Photo - Jaro pod drobnohledem

Photo je místem pro všechny snílkovské fotografy...
Zdravím,
omlouvám se, že dnes je Photo tak pozdě, ale dřív jsem to nějak nestíhala. Máme tu krásnou jarní fotografii, a tak se pokochejte. A hlavně nezapomínejte na Photo, kam mohou přizpívat všichni členové Klubu Snílků, jenž rádi fotografují. Můžete přispívat čímkoliv, co vás jen napadne. Na téma fotografie nezáleží, stejně tak můžete prohrabat své šuplíky (v dešní době spíše místa v síti) a poslat vážně cokoliv. Ani na počtu nezáleží, protože fantazii se meze nekladou...

Pokud se odhodláte a zašlete mi své fotografie, tak to učiňte na náš klubovém emailu klub.snilku@email.cz, do předmětu pište Photo a k fotografii připojte název s popisem (hlavně se nezapomeňte podepsat a přiložit odkaz na blog).

Jaro pod drobnohledem
Jeden drobný žlutý kvítek mi uvízl v hledáčku při víkendové procházce kolem našeho rybníku. Jarní miniatury patří mezi mé nejoblíbenější náměty. Posílám vám tedy jeden z mých prvních pokusů o focení na manuál. Snad potěší a svou jasnou barvu připomene sluníčko, které se nám v poslední době občas schovává za mraky.

Zdravím všechny snílky!
Illienel



Mějte se a nezapomínejte na Photo...
S pozdravem,
Zdeňka M.

3 komentáře:

  1. Nádherný detail! Líbí se mi ty ostré přechody mezi světlem a stínem, je to takové dramatické, kontrastní. Květ z toho pak doslova září :)

    OdpovědětVymazat
  2. Úžasná fotografia. Naozaj pripomína jasné slniečko... :) Prajem inak pekný deň. :)

    OdpovědětVymazat
  3. [1]:,[2]: Moc vám děkuji! Jsem ráda, že se fotka líbí.

    OdpovědětVymazat