14. května 2014

Photo - Travní

Snít může každý!
Zdravím Snílci,
po týdnu jsme se zde opět sešli a mám tu pro vás krásnou travnatou fotografii, ale o ní až níže. Nejprve bych vás chtěla upozornit na právě probíhající soutěž u mě na knižním blogu na téma RYBY. Můžete se zapojit s fotografiemi nebo kresbami. Končí se 31. května. Vím, že je to reklama, ale snad mi ji odpustíte a třeba i něco vytvoříte.

Photo je tu pro všechny členy našeho klubu. Můžete přispívat čímkoliv, co vás napadne. Na téma fotografie opravdu nezáleží, stejně tak můžete prohrabat své šuplíky a poslat vážně cokoliv. Ani na počtu nezáleží, protože fantazii se meze nekladou... Proto vás, Snílci, vyzývám, abyste mi posílali svá fotografická dílka a podělili se o ně s námi ostatními.

Své příspěvky posílejte na klubový email: klub.snilku@email.cz, do předmětu napište Photo, připojte název a popis dílka (hlavně se nezapomeňte podepsat a přiložit odkaz na svůj blog).

Ahojky,
už bylo na čase, abych taky něčím přispěla =)
Fotka je focela starým Heliosem na plnou díru. Bohužel po posekání trávy to nevypadá tak hezky, když tam nejsou špičky, ale i tak jsem spokojená. Poslední dobou mě focení starými skly hodně baví =)
Sussanah
(sussanah.blog.cz)
--
já věřím na víly! a jo! a jo!

Mějte se krásně, užívejte si května, foťte a hlavně nezapomínejte na Photo.
Zdraví,
Zdeňka M.

3 komentáře: