2. května 2014

Iluze stá dvacátá šestá

Goliášovi vždy obr vezme dech.


Děkuji všem, kteří se aktivně podílí na chodu klubu zvenčí i zevnitř.


Dobrý večír vinšuji, Vašnostové.
Všimli si, že lidé mají dosti sklony k sebepokořování a k pokořování jiných? Čím více je ten druhý trpajzlíkem, tím více se my cítíme býti obry. Uchvacující. Celé lidstvo se utápí v nízkém sebevědomí a musí si jej navýšiti takovýmto způsobem. Jeden válčí, aby toho druhého zamáčkl v prach, druhý s dalším mastí karty, aby ukázal, že při něm jest Štěstena, třetí leze na nejvyšší horu, aby sám sebe přesvědčil o ceně svého těla a pevnosti vůle.

Pojďme tuto lidskou přirozenost zcela naplniti až po okraj. Pojďme zvítěziti nad Fantazií a zkroťme ji do úhledných tvarů písmen, slov, vět, příběhů.

Autor: andrework

Kdo nerad mírnou formu Cthulhu, pak rád uhlídá naše oblíbené plavidlo. Kam si pluje? Do bitvy? Na dobrodružnou výpravu? Ztratilo se? Je tolik otázek při pohledu na vzducholoď a všechny odpovědi se skrývají v Jejich mysli. Jen roztáhněte křídla, nechte vítr polaskat perutě.

Autor: andrework
Nedávno jsem se zaposlouchala do tohoto alba a do ucha mi brnkla tato epická melodie. Co na ni říkají? Překrásná, dech beroucí, hrozivá. Člověk jen z této hudby cítí svou malost. Mají podobný pocit?


Výzva všem:

Pokud mají nějaký návrh, připomínku, jsou s něčím nespokojeni ohledně Imaginaria či Klubu Snílků, prosím, dají nám to vědět buď zde v komentářích, na facebookové stránce, nebo na klubový e-mail. Předem děkujeme za všechny podněty a upozornění. Jsme také jenom lidé a chybujeme.


Odkazy, řádně označené, na své Iluze prozaického či básnického charakteru, uctivě prosím, ráčí vkládati do:

Jsme u konce a tak jako každý jiný týden se opět setkáme v páteční večer. Budu se těšit.


Otevřete stavidla své výmluvnosti! Nechte promluviti barda.
Jejich tetka Maglaiz

Žádné komentáře:

Okomentovat