18. května 2014

Interestio aneb co stojí za přečtení

Milí Snílci, jménem celé posádky bychom Vám chtěli představit novou rubriku, která Vám přinese sny ještě blíž - skoro až pod nos. 
Interestio, nebo také plný pytel zajímavostí ze světa Klubu Snílků. Správcovský tým dal před časem hlavy dohromady s myšlenkou "Čím potěšit naše Snílky?" A rozhodli jsme pro užitečnou věc - nenecháme Vás bloudit ve vodách sídel každého Snílka, Vaši touhu po objevu zajímavých webů, článků, obrázků, fotek a všemožných jiných dílek, ukojí tato nová rubrika.
Jednou za čas, a to přesně jednou za měsíc v neděli, vydá jeden člen posádky (správce) článek obsahující odkazy na zajímavé články členů klubu, které by neměly zůstat bez povšimnutí.
Lovit v moři článků oné perly budeme nejen my, ale také Vy! Odkazy na články Snílků, které Vás opradu zaujaly nám můžete posílat na starý známý snílkovský e-mail klub.snilku@email.cz s předmětem "Interestio." A pokud si myslíte, že právě Váš článek stojí za přečtení, šup s ním k nám!
Budeme se těšit a doufáme, že Vy také.

Užívejte jara a letu!
Pac a pusu
Monica Otmili

6 komentářů:

  1. Skvělý nápad! Už se těším

    OdpovědětVymazat
  2. Parádní nápad :) tohle bude fungovat dobře :)

    OdpovědětVymazat
  3. Dobrý nápad! Určitě zapátrám a něco pošlu.

    OdpovědětVymazat
  4. Jakmile něco, Snílci, zmerčíte, okopírujte odkaz a klidně ho pošlete i přes facebook soukromou zprávou na klubovou stránku. V současnosti je e-mail i facebook minimálně dvakrát denně kontrolován.

    OdpovědětVymazat