28. května 2014

Photo - Zasněná

Sny se objevují nečekaně...
Zdravím Snílci,
velmi se Vám omlouvám za to, že minulý týden Photo nebylo, ale nějak se mi toho sešlo moc a já nic nestíhám. Vážně se moc omlouvám. Dnes jsme se tu ovšem už sešli a vy se můžete pokochat další nádhernou fotografií.

Ale ještě než pokročíme, tak bych Vás chtěla požádat o to, že pokud třeba máte nějaký nápad na oživení Phota nebo jinou připomínku, tak mi klidně dejte vědět do komentářů nebo na klubový email (jen Vám zřejmě odpovím až o víkendu). Ráda si vaše nápady poslechnu, protože Photo je tu hlavně pro Vás, Snílky, tak je důležité, aby Vás bavilo.

Své příspěvky posílejte na náš klubový email: klub.snilku@email.cz, do předmětu napište Photo, připojte název a popis dílka (hlavně se nezapomeňte podepsat a přiložit odkaz na svůj blog).

Zasněná
Tato nachová kráska a její neméně půvabné sestřičky jsou ozdobou zelených koberců všude, kam mé oko dohlédne. Je i ve vašem okolí kousek přírodní krásy?
"Když se nám zdá, že se svět otřásá, může pohled na květinu opět obnovit řád." (E. Jünger)

Přeji vám klidné dny plné radosti
Illienel



Ještě bych Vás chtěla upozornit na právě probíhající soutěž u mě na knižním blogu na téma RYBY. Můžete se zapojit s fotografiemi nebo kresbami. Končí se 31. května. Vím, že je to reklama, ale snad mi ji odpustíte a třeba i něco vytvoříte.
Zdraví,
Zdeňka M.

12 komentářů:

  1. Nu, vylepšení. Možná by mohlo pomoci třeba měsíční nebo týdenní téma, nebo více témat najednou. Ono je mnohdy jednoduší poslat něco tematického a snílci by se pak alespoň inspirovali.

    OdpovědětVymazat
  2. [1]: Téma, to zní jako docela dobrý nápad.

    OdpovědětVymazat
  3. [1]: To není špatný nápad, akorát TT už jaksi existuje.

    OdpovědětVymazat
  4. [3]: Nemyslela jsem přímo TT. Ale třeba by nebylo na škodu vyhlašovat tematické měsíce, ani ne tak na téma, jako třeba na způsob fotografování a tak.

    OdpovědětVymazat
  5. [4]: Otázkou je, zda by tato specializace přitáhla lidi, přece jen Creatio a Photo je příjemné proto, že i úplný břídil se může pochlubit a mít na chvíli pocit, že je v tom dobrý (soudím dle sebe ).

    OdpovědětVymazat
  6. [5]: To asi jo. Nevím, na jednu stranu je fajn svoboda, na druhou stranu je právě to možná klíčem, proč moc lidí nic neposílá.

    OdpovědětVymazat
  7. [6]: Když nad tím tak přemýšlím - ono ani příspívání do rubrik s tématem není úplně ideální. Třeba Aurora (která je dává) už podvakrát musela nechat vyhrávat Snílka kontumačně.
    Ale i tak oceňuju, že ses nad "jádrem pudla" zamyslela.

    OdpovědětVymazat
  8. Já docela souhlasím s V., ono člověk je tvor líný, a bez námětu se mu nechce nic vymýšlet.

    OdpovědětVymazat
  9. [6]: A proč? Protože si svobody neumí vážit! A protože jsou líní!

    OdpovědětVymazat
  10. Možná by se snílci k tvorbě měli trošku popostrčit. Třeba jednou za nějaký čas muset někam přispět...

    OdpovědětVymazat
  11. [9]: To je pravda, ale teď co s tím?

    OdpovědětVymazat
  12. [11]: Však už na vás kujeme pikle. Ale kdyby vás něco taky napadlo, klidně se podělte.

    OdpovědětVymazat