8. května 2014

Creatio - vyhodnocení soutěže - 3. téma Sny kapitána Imaginaria

Přístav pro všechny zasněné kreslíře či malíře...


Zdravím Snílci,
potřetí, a naposledy vám zde ukážu výtvory ze soutěže "O poklad kapitána Imaginaria", tentokráte na téma Sny kapitána Imaginaria... Do tohoto kola se zapojily jsou Jehane O´Tee a Ellnesa, za což jim velice děkuji.

Víte, že Creatio je tu pro všechny členy klubu? Stačí mít jen chuť kreslit a malovat, vůbec nezáleží na tom čím, na čem, nebo co vytváříte. Fantazii se meze nekladou. Tak opraště štětce, tužky nebo tablety a vrhněte se do tvoření, nebo raději vyženete pavouky z šuplíku? I tam se mohou skrývat poklady hodné Creatia.
Proto vás, Snílci, vyzývám, abyste mi posílali svá výtvarná dílka a podělili se o ně s námi ostatními.

Své příspěvky posílejte na klubový email: klub.snilku@email.cz, do předmětu napište Creatio, připojte název a popis dílka (hlavně se nezapomeňte podepsat a přiložit odkaz na svůj blog).

Jehane O´Tee
Sny kapitána Imaginaria... o čem tak náš kapitán asi může snít? Namalovat vlastní sny, není nic lehčího. Ale vžít se do snů někoho jiného, to je teprve oříšek k rozlousknutí! Napadly mě prsaté blondýnky, okaté nymfy zahalené do hvězdného třpytu, kapitán Imaginarius spící i snící, a stále nic, co by stálo za to namalovat. Jak vlastně mohou vypadat cizí sny? Nakonec jsem rezignovaně vzala do ruky tužku a začala malovat kapitána s křišťálovou koulí v ruce. Čekala jsem, co se tam objeví. Ono se v křišťálové kouli nakonec vždycky něco objeví. A nebylo tomu jinak ani tentokrát. Zjistila jsem, že o čem rozhodně může zatím jen snít, to je takový vzdušný dvojstěžník poháněný hvězdným prachem skrz pláně nekonečného zasněného prostoru.


Ellnesa
Nakonec jsem se dokopala k dokončení obrázku na téma "Sny kapitána Imaginaria". Je opět černobílý, tentokrát dělaný černou tenkou fixou...


Děkuji za vaši pozornost.
Mějte se krásně,
Zdeňka M.

4 komentáře:

  1. Jeden krásnější obrázek než druhý. Moce se vám, holky, povedly!

    OdpovědětVymazat
  2. Tyjo! Ellnesin obrázek je naprosto dokonalý!!! Myslím, že dokonale vystihuje už samotnou podstatu slova SEN, vážně úžasné :)

    OdpovědětVymazat
  3. [1]:,[2]: Díky, holky!
    [3]: Díky, tvůj je taky nádherný!

    OdpovědětVymazat