5. května 2014

Týden sto pátý - Nejlepší přítel

Kdo se zapojil tentokrát?


Zdravím Snílci,
doufám, že jste po prodloženém víkendu načerpali dost sil a zúčastníte se projektu Téma týdne i nadále. Jsem totiž neustále zvědavá na Vaše články, úvahy, básně a drabblata. Dokonce mě napadlo menší zlepšení: co kdybych v tomto článku vždy zveřejnila tři různá témata v akntetě a vy si mohli hlasováním vybrat, o čem psát následující týden? Co na to říkáte?

Prozatím jsem na tento týden zvolila téma nejlepší přítel. Opět máte naprosto volnou ruku - může to být nejlepší přítel člověka - zvíře; může to být úvaha či povídka, drabble, či báseň na téma přátelství. Nechte se unášet na vlnách fantazie a podělte se o své myšlenky s námi ostatními. Už se moc těším.:)

Mějte se famfárově a užijte si další zkrácený týden.

Dragita

7 komentářů:

  1. Hmm, ta anketa není marný nápad. Dokonce si myslím, že by byl užitečný, jelikož by to i tobě dalo zpětnou vazbu, abys věděla, na jaká témata se případně zaměřit, aby na to bylo dosti příspěvkův.

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem rozhodně pro anketu. Aspoň se budu mít nad čím rozčilovat, až nevyhraje mnou preferované téma.
    Jinak na téma Nejlepší přítel jsem psala poměrně nedávno, tudíž toho s dovolením využiju:
    http://missneverfree.blog.cz/1404/nejlepsi-pritel
    Sice to není příliš zasněný článek, ale se sněním to přeci jen něco společného má.

    OdpovědětVymazat
  3. Myslím že anketa je velmi dobrý nápad. Krom rozčilování, které zmiňuje MissNeverFree [2]:, by s sebou totiž mohl přinést i určitou zodpovědnost - když už si člověk vydupe nějaké téma, tak na něj snad taky něco napíše.

    OdpovědětVymazat
  4. Anketa by nebyla špatná. Zdá se mi to jako dobrý nápad. Jsem pro.
    Parádní téma, mám spoustu článků, který se okolo tohohle pletou. Určitě nějakým přispěji. Nejdřív zkusím napsat nějaký nový, pokud bych to nestihla dám sem nějaký starý.

    OdpovědětVymazat