10. května 2014

Iluze stá dvacátá sedmá

Blá, blá, blá... plytká slova život nespasí.


Děkuji všem, kteří se aktivně podílí na chodu klubu zvenčí i zevnitř.


Dobrý večer,
omlouvám se, že jsem včera neuveřejnila Iluzi, ale měla jsem pro to pádný důvod. Vlající černý flór snad mnohým napoví něco o úmrtí.
Včera, 9. 5. 2014, v 15:00 opustila tento svět má milovaná psí babička Wendulka. Lidé se mohou podivovat, proč tolik smutku pro jednoho bígla. Inu, když je Vám deset a je Vám natvrdo řečeno, že zůstanete celý život jedináček, malá psí slečna se Vám stane víc než sestrou.


Proto jsem včera nebyla schopná téměř ničeho. Doufám, že jste to přežili, pokud ne, já s tím žel nemohu nic dělat.



Pokud Vám nebude vadit, dnes si posmutníme, ostatně osobně nemám nejmenší chutě nyní tropit rozvernosti a zlobišárny. Vlastně nebýt milé Dragilie, asi by ani nebylo dnešní Iluze.
Nebudu se na Vás hněvat, pokud na tuto Iluzi nic nenapíšete. Já bych asi také nic nenapsala, ale povinnost je povinnost a já se zavázala, že budu svědomitě plnit funkci správce Imaginaria.

Autor: chrisnfy85

Hudbu jsem volila rychle a ani moc jsem nad tím neuvažovala, snad prominete, že v téhle situaci takto flákám Iluzi. Příští týden snad bude lépe. Možná.



Výzva všem:

Pokud mají nějaký návrh, připomínku, jsou s něčím nespokojeni ohledně Imaginaria či Klubu Snílků, prosím, dají nám to vědět buď zde v komentářích, na facebookové stránce, nebo na klubový e-mail. Předem děkujeme za všechny podněty a upozornění. Jsme také jenom lidé a chybujeme.


Odkazy, řádně označené, na své Iluze prozaického či básnického charakteru, uctivě prosím, ráčí vkládati do:



Mějte se šťastněji.
Vaše silně nevyrovnaná tetka Maglaiz

P.S. Pokud by se stal zázrak a někdo přece jen napsal na tuto Iluzi, nebráním Vám, abyste za součást Iluze považovali i obrázek Wendulky. Avšak do ničeho nikoho nenutím.

4 komentáře:

  1. Upřímnou soustrast, protože mám doma taky bígla a i když je to kolikrát zmetek a nezasloužil by si nic jiného než výprask, pořád je to mazel a člen rodiny.A ilustrace se mi naopak líbí, takže pokud budu mít náladu, tak něco vytvořím :)

    OdpovědětVymazat
  2. Upřímnou soustrast. Uvidíme, zda mě políbí múza.

    OdpovědětVymazat
  3. To mě mrzí. To vždycky bolí...

    OdpovědětVymazat
  4. Také upřímnou soustrast, určitě se u tebe měla dobře a dožila se krásného věku:)
    Nevím, co budu dělat, až nám odejte Aiminka, která letos slaví desátý rok.

    OdpovědětVymazat