30. května 2014

Iluze stá třicátá

Není potvora jako potvora.

[]

Děkuji všem, kteří se aktivně podílí na chodu klubu zvenčí i zevnitř.


Dobrý večír vinšuji, Vašnostové.
Dnes jsem skutečně nehledala žádné společné téma, tudíž očekávejte příjemný mišmaš, u nějž bude jen na Vás, zda jej jakýmkoliv způsobem spojíte do jednoho soukolí, nebo ne. Volba je na Vás, Vaším úkolem je jen a jen tvořit. Dovolím si Vám připomenout, že můžete tvořit i na starší Iluze, pokud se Vám zalíbily, proto račte kliknout na banner Imaginarius a nechte se přenést do archivu.

Autorka: Rowena

Jsem opět v rozmařilé náladě, a tak snad nečím chybu, když Vám nabídnu ke schroupání ještě jeden pozoruhodný obrázek. Myslím si, že má v sobě dost možností, jak s ním naložit. Ku příkladu byste se mohli pokusit odpovědět na tyto otázky: Proč je had uvězněn? Je dobrý nebo zlý? Je správné tohoto tvora věznit? Co na to Doctor Who?

Autor: GENZOMAN

Snílci, dneska si i zasoutěžíme o limo z Vaší ledničky a zlatého bludišťáka. Řekněte mi, v kterém filmu zazněla tato píseň. Dvojtého bludišťáka dostane ten, kdož pozná i scénu z filmu a případně zašle odkaz na obrázek této scény (pokud znáte jméno filmu, ten pbrázek google nalezne snadno a rychle). Ještě jednou dám raději důraz, že chci vědět jméno filmu, ne seriálu.


Výzva všem:

Pokud mají nějaký návrh, připomínku, jsou s něčím nespokojeni ohledně Imaginaria či Klubu Snílků, prosím, dají nám to vědět buď zde v komentářích, na facebookové stránce, nebo na klubový e-mail. Předem děkujeme za všechny podněty a upozornění. Jsme také jenom lidé a chybujeme.


Odkazy, řádně označené, na své Iluze prozaického či básnického charakteru, uctivě prosím, ráčí vkládati do:


Jsme u konce a tak jako každý jiný týden se opět setkáme v páteční večer. Budu se těšit.


Rozdováděný večer vinšuje
Vaše tetka Maglaiz

15 komentářů:

  1. Já chci bludišťáka, ale tohle je zrada - skladba zazněla ve dvou filmech!

    OdpovědětVymazat
  2. Hellboy (to je pro mě první varianta, protože mám ten film ráda --> scéna s "popelářským" autem).A pak ve Vřískotu... (pokud se nepletu ), myslím, že ve dvojce, ale ruku do ohně bych za to, na rozdíl od Hellboye, nedala

    OdpovědětVymazat
  3. [3]: Vřískot to nebyl a u Hellboye jsem si téhle písně vůbec nevšimla Mám na mysli méně zprofanovaný film.Malá nápověda: Film byl inspirován prvními třemi díly jisté (velmi klišoidní) fantasy knižní serie, kterou okomentovala J. K. Rowling a Neil Gaiman.

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to nakonec bylo ještě ve větším množství filmů, než by jeden čekal... Hmm, malá nápověda... Film, který by byl podle třech knih... Tak tady asi pohořím (Až se to dozvím, tak si určitě řeknu, jak to, že mě to nenapadlo ).

    OdpovědětVymazat
  5. [5]: Nápověda číslo dvě: Autor knižní ságy jest původem Ir a tvrdil, že jeho sága o pubertálním chlapci stejného křestního jména je na motivy jeho životního příběhu.Heslo dne: Zrzavý upír!

    OdpovědětVymazat
  6. Začíná svítat... Že by Darren Shan? O

    OdpovědětVymazat
  7. [7]: Pokud dovolíš, ještě nechám pár lidí hádat, než-li udělím lima z vašich ledniček

    OdpovědětVymazat
  8. Tak to teda fakt nevím... Pokud by to vážně bylo něco od Shana, tak bych stejně nevěděla, protože jsem od něj nic nečetla a tudíž ani nevím, že podle něj bylo případně něco zfilmováno

    OdpovědětVymazat
  9. [7]: Mimochodem upozorňuji, že chci jméno filmu

    OdpovědětVymazat
  10. [12]: Dragilio, vyhráváš limo z tvojí ledničky a navrch zlatého bludišťáka: http://www.bludistacek.cz/fotky29963/fotos/_vyrn_5tuqtrgdbfcxxnl.jpg
    Užij si svou výhru ve zdraví.[10]: Daletth, za Hellboye (u něhož jsem si písně nevšimla) ti povoluji dvě lima z Tvé ledničky. Užij si svou výhru ve zdraví

    OdpovědětVymazat
  11. To já si zase dám..., žádný strach

    OdpovědětVymazat
  12. Teď tam jen nějaké to limo i dopravit.
    A zlatý bludišťák se vždycky hodí.

    OdpovědětVymazat