7. května 2014

Photo - (Bá)snění v ulicích

Stačí zavřít oči a snít...
Zdravím Snílci,
jelikož toto Photo připravuji skoro o týden dřív a momentálně na emailu nemám žádné vaše příspěvky, tak se s vámi podělím o několik mých fotek, které jsem udělala v rámci (Bá)snění v ulicích, neboli projektu Guerilla poetring. Už jste o něm slyšeli? Nebo jste se do něj zapojili?

Nezapomínejte na Photo, kam mohou posílat své fotky všichni členové našeho klubu. Můžete přispívat čímkoliv, co vás napadne. Na téma fotografie nezáleží, stejně tak můžete prohrabat své šuplíky a poslat vážně cokoliv. Ani na počtu nezáleží, protože fantazii se meze nekladou...
Proto vás, Snílci, vyzývám, abyste mi posílali svá fotografická dílka a podělili se o ně s námi ostatními.

Své příspěvky posílejte na klubový email: klub.snilku@email.cz, do předmětu napište Photo, připojte název a popis dílka (hlavně se nezapomeňte podepsat a přiložit odkaz na svůj blog).

Guerilla poetring - "partyzánké" básnění
O co jde? Básníci nebo milovníci poezie napíšou či vytisknou verše, a ty pak umístí do ulic, kde si je může najít kdokoliv a báseň si přečíst nebo odnést si domů... Poslední velké (bá)snění v ulicích se konalo 1. května a já se zapojila poprvé, ale určitě ne na posledy. I když se přiznám, že jsem vyrazila už v půl sedmý, abych potkala co nejméně lidí. Nikde jsem se nezdržovala příliš dlouho a celkově jsem si připadala jako exot, nebo jako zločinec. Po městě jsem rozmístila celkem sedm básní, několik vám jich ukážu.






Mějte se, užívejte května, hodně foťte a hlavně nezapomínejte na Photo.
Zdraví,
Zdeňka M.

3 komentáře:

  1. já jsem se o té akci dozvěděla den předem, nápad se mi hrozně líbil, bohužel už nebyl čas zařídit si dopravu tak, abych se mohla zúčastnit... tak snad příště

    OdpovědětVymazat
  2. To je zajímavý projekt! Pouvažuji, že se někdy zúčastním

    OdpovědětVymazat