16. května 2014

Iluze stá dvacátá osmá

Pablesky žití kol nás


Děkuji všem, kteří se aktivně podílí na chodu klubu zvenčí i zevnitř.


Dobrý večír vinšuji, Vašnostové.
Musím se přiznat, že tento týden neutekl jako voda. Líně se vláčel a já ho spíše musela táhnout ku předu. Prvních sedm dní truchlení je za mnou, avšak Jich se to nesmí dotknout, proto dnes upustíme od veškerých ducháren, záhrobních kejklí, odchodů a zásvětních komnat a pohlédneme do jiných krajů poněkud barvitějších.

Autor: LiliaOsipova

Výše uvedený obrázek mi cvrnknul do oka až jako druhý. Prvním pohlazením pro dnešní noc byla tato krásná zlatá rybka. Uvízne v síti i Jim?

Autor: LiliaOsipova


Mám ráda službu youtube i proto, že čas od času nabídne na základě nejčastějšího poslechu i nějakou novinku od mých oblíbenců. Má volba dnes padla na nedávno objevenou melodii starých známých Audiomachine. Znají je? Mají je rádi? Nebo dávají přednost jinému interpretu či přímo žánru, pokud jde o motivaci Múz? Jen se pochlubějí. Jsem zvědavá na Jejich inspirátory hudební i obrazové.



Výzva všem:

Pokud mají nějaký návrh, připomínku, jsou s něčím nespokojeni ohledně Imaginaria či Klubu Snílků, prosím, dají nám to vědět buď zde v komentářích, na facebookové stránce, nebo na klubový e-mail. Předem děkujeme za všechny podněty a upozornění. Jsme také jenom lidé a chybujeme.


Odkazy, řádně označené, na své Iluze prozaického či básnického charakteru, uctivě prosím, ráčí vkládati do:


Jsme u konce a tak jako každý jiný týden se opět setkáme v páteční večer. Budu se těšit.


Bít či nebít rybku v síti? Toť otázka!
Jejich tetka Maglaiz

5 komentářů:

  1. Ta hudba je nádherná. Předtím jsem ji neznala, ale už ji dnes slyším asi po desáté. Jen je těžké zachytit ty pocity...

    OdpovědětVymazat
  2. [1]: Rozevlaj se, vpij se do písma, buď inkoustem a cákej po papíře, jak Tě napadne To je má jediná rada.

    OdpovědětVymazat
  3. [2]: Kdybys mě viděla při jakémkoliv pokusu o ladný pohyb, to rozevlátí bys neradila!

    OdpovědětVymazat
  4. [3]: Tak se sval na zem jak pytel brambor, buď zemitá jak earthbender, ale hlavně něco splácej, neb reklama v podobě uveřejnění příspěvku se skutečně rentuje.

    OdpovědětVymazat
  5. [4]: Budiž tedy. Rozkaz proveden, kapitáne!

    OdpovědětVymazat