21. května 2014

Vyhlásenie víťaza a zadanie májového duelu

Ak o tom viete snívať, dokážete to robiť.
Walt Disney

Zdravím milí snílkovia,
v prvom rade by som sa vám chcela ospravedlniť za to mierne omeškanie, nuž aj ja som len homo sapiens. :)
No aby som už neplytvala slovami a berúc vážne vyhrážku pani Aurory, že mi doláme prsty ak ju nepustím k slovu, by som rada v krátkosti predstavila víťazku duelu, ktorou sa stáva Dragilia a jej príspevok:

Inkoustová

Máš v srdci trn
pár inkoustových skvrn
košili smáčí.

Panika, strach
vše obrátí se v prach
No, není to k pláči?

Ešte podotýkam, že v dueloch ide o dva(!) duelové príspevky z ktorých ostatní členovia KS vyberú jedného víťaza. Toho ako už jest známe, neminie odmena vo forme kratšej upútavky na jeho blog. (Pre osvieženie pamäte)
Nuž meno víťaza je nám už známe, tak si dovolím uvoľniť pľac nedočkavej pani Aurore aby nám priblížila zadanie, ktoré si pre nás tento krát pripravila.

Aktuálne zadanie teda znie:

- príspevok tentokrát výtvarného charakteru (presne nedefinovanou technikou) na tému: "sny"
Nech sú to už vaše sny a túžby, alebo snenie samotné, s Aurorou vám necháme voľnú ruku.
Jediné čo bude treba dodržať je termín odoslania príspevkov na klubový mail a to do 1. (naj neskôr 2-ho do poludnia) júna 2014.
Tieto príspevky môžu byť aj staršie, na tom fakt nezíde.
- ešte jedna vec. Dobu odosielania príspevkov už nebudem predlžovať alebo ak, tak len výnimočne a za pádnych dôvodov. (Trebárs ak by niekto napísal, že chce prispieť, no do daného termínu to nestíha)
- 2. 6. 2014 za predpokladu, že by bol splnený počet duelantov (2) o ktorom budem informovať na fb stránke rubriky, by som uverejnila anketu a týždeň by sa hlasovalo.

Dodatok:

- aj pani Aurora sa rozhodla kráčať s dobou, takže od nejakého času ju nájdete už aj na facebooku.
Len pre priblíženie, cieľom tejto fb stránky je odmeniť víťaza a zároveň ostatným snílkom priblížiť jeho/jej blog. Okrem toho tam nájdete aj naj aktuálnejšie informácie ohľadnom práve prebiehajúceho duelu. Medzi inými sa tak dozviete napríklad aj o zmene počtu duelantov a pod.
- duelové príspevky alebo akékoľvek iné pripomienky týkajúce sa chodu rubriky ako aj celého blogu vrelo očakávame na klubový email: klub.snilku@email.cz, alebo pod niektorý článok.

S pozdravom,
na príspevky stále sa tešiaca
Dorka J.

3 komentáře:

  1. Nejsem moc přes to kreslení, ale pokud by se mi něco povedlo, pošlu to.

    OdpovědětVymazat
  2. Snílci, snílci. Nemůžete mě nechávat vyhrát tak snadno - já si na to zvyknu a co pak potom.

    OdpovědětVymazat
  3. [1]: Budeme len radi ak sa s nami podelíš o svoj výtvor :)[2]: Len im povedz :) Ale nie, ja si myslím, že to bolo zaslúžené. Už len z dôvodu, že si si dala tú námahu poslať svoju tvorbu.

    OdpovědětVymazat