1. května 2014

Creatio - vyhodnocení soutěže - 2. téma Vzducholoď snů

Creatio je přístav pro všechny zasněné kreslíře či malíře...


Zdravím Snílci,
dnes jsem tu podruhé, protože vás nemohu ochudit o druhou várku soutěžních příspěvků, tentokráte na téma Vzducholoď snů. Tři Snílci - Jehane O´Tee, Ellnesa, Dragita statečně poslali výtvory do soutěže O poklad kapitána Imaginaria, za což jim velmi děkuji.

Jehane O´Tee
Vzducholoď snů????
No, bylo potřeba se nejdřív pořádně zamyslet a hned na to si rozpustit vlasy a odplout do říše snů. A taky trochu naboso pobrouzdat v mělčinách internetu (jak vlastně vypadá taková vzducholoď? - technicky vzato). A pak jsem se uviděla. Stoupala jsem vzhůru k průzračným výšinám v oblačné vzducholodi. Samozřejmě totálně zasněná...


Ellnesa
Zdravím snílci,
posílám vám do soutěže svůj druhý výtvor, tentokrát dělaný tužkou.


Dragita
Nakreslila jsem, tentokrát jen pastelkou, mou vizi futuristické vzducholodě snů.


Děkuji za vaši pozornost a příští týden se tu uvidíme s posledními soutěžními výtvory.

Ale hlavně nezapomínejte na Creatio, do kterého může posílat své výtvory všichni členové klubu, jenž rádi kreslí, a je jedno, zda je to portrét nebo abstrakce všemožných tvarů. Vlastně ani nezáleží, jak, čím nebo na čem kreslíte (malujete), ale na tom jestli vás to baví. Proto vás, Snílci, vyzývám, abyste mi posílali svá výtvarná dílka a podělili se o ně s námi ostatními. Klidně sáhněte do svých archívů, nebo vytvořte něco nového.

Své příspěvky posílejte na klubový email: klub.snilku@email.cz, do předmětu napište Creatio, připojte název a popis dílka (hlavně se nezapomeňte podepsat a přiložit odkaz na svůj blog).
Mějte se krásně,
Zdeňka M.

2 komentáře:

  1. Moc pěkné kresby, líbí se mi ztvárnění Jehane O´Tee

    OdpovědětVymazat
  2. [1]:Děkuju, byl to jen takový rychlý náčrt a asi to nemá zrovna ty nejlepší proporce, ale i tak mě črtání křídou děsně baví :)

    OdpovědětVymazat