10. června 2014

Zadanie pre júnový duel

Je rozumný ten, kto nesmúti pre to, čo nemá, ale raduje sa z toho čo má.
Demokritos

Milí snílkovia,
v prvom rade Vám prajem príjemný pondelkový večer, ktorý sa snáď aj naďalej bude niesť v duchu akéhosi mikro odpočinku od každodenných starostí. Zároveň by som sa týmto chcela ospravedlniť za omeškanie, ktoré sa už sľubujem nebude opakovať.
Tak isto ešte podotýkam, že k minulému duelu mi nedorazil nijaký príspevok a predošlý duel teda logicky nemá žiadneho víťaza.
No aby som zbytočne neplytvala slovami, ešte pred tým než by ste sa nechali unášať vírom duelového snenia, by som Vás rada upozornila na anketu na konci tohto článku. Tá je dôležitá najmä preto, že my s pani Aurorou sme odjakživa tvory zvedavé a tak by nás zaujímalo aký typ duelov je Vášmu srdcu najbližší.
Toľko slov na úvod, a teraz by sme radi prešli k zadaniu aktuálneho duelu, ktorý znie:

- duel literárneho charakteru
- haiku na tému: Radosť
- duelové príspevky môžete odosielať na klubový email najneskôr do polnoci z dňa 22. 06. 2014 (nedeľa) na 23. 06. 2014 (pondelok). EDIT: ukončenie 15.06.2014, uvedenie ankety 16.06.2014


PS: Len podotýkam, že v dueloch ide o dva(!) duelové príspevky z ktorých ostatní členovia KS vyberú jedného víťaza. Toho ako je už známe, neminie odmena vo forme kratšej upútavky na jeho blog. (Pre osvieženie pamäte)

PPS: Upútavku na blog víťaza duelu ako aj novinky ohľadom tejto rubriky si môžete prečítať na facebookovskej stránke rubriky KS Aurora: Sieň slávy.

PPPS: V prípade akýchkoľvek nejasností týkajúcich sa tejto rubriky, som Vám k dispozícii ako na klubovom emaile, tak aj tu na blogu.

Počet duelantov:

Prvý duel: 2 z 2
Druhý duel: 2 z 2

Nuž milí snílkovia, kto pribudne tento krát do Aurorinej Siene slávy?

S pozdravom
Dorka Jeseňská.



3 komentáře:

  1. Počkat, mám si to vyložit tak, že se po mně chce jen haiku?

    OdpovědětVymazat
  2. Já už blbě čtu! Četla jsem, že tématem je Radhošť

    OdpovědětVymazat
  3. [1]: Teoreticky áno, aj keď niekto by mohol poznamenať, že napísať haiku je jednoduché. Osobne si však myslím, že vtesnať myšlienku do troch veršov o rozsahu 5+7+5 slabík, tak aby spĺňala kritéria pre tento žáner dá zabrať. Takže každý kto niečo také dokáže má moju osobnú poklonu. :)[2]: Nuž keď sa darí,tak sa darí. Ale stáva sa. :)

    OdpovědětVymazat