25. června 2014

Letní Photo výzva - Plyšáci na cestách

Letní Photo výzva je tady!
Zdravím Snílci,
minulý týden jsem vám už naznačila, že na léto chystám něco podivného, ale doufám, že se zapojíte, i kdyby jen jednou fotografií. Domnívám se, že by se vám tato bláznivina mohla líbit, a já se určitě taky zapojím. :-)

Přemýšlela jsem nad tím, jak vám zpříjemnit léto a V. přišla před časem s nápadem, jak zpestřit Photo - zadáním témat. Nechci fušovat do Tématu týdne, a také by to pro Photo mohlo být trochu divné, ale zamyslela jsem se nad tím a zároveň mě inspirovala Vendea (sice není člen klubu, ale já ji znám jako skvělou knižní bloggerku se zajímavými nápady).

A tak tu pro vás mám Letní Photo výzvu na téma:

Plyšáci na cestách

Každý má jistě svého oblíbeného plyšáka, jen se přiznejte. Nebo máte plyšových mazlíčků vícero? Vážně na tom nezáleží. Jednoduše je vyndejte z postele nebo sundejte z poličky a vydejte se s nimi na výlet.

- Výzva trvá od 25. června do 31. srpna 2014 a zúčastnit se jí může každý člen klubu.

- Vaším úkolem bude vzít plyšáka někam ven, na výlet nebo třeba jen na zahradu. Na velikosti nezáleží, stejně jako na počtu - klidně vyvenčete celou smečku. :-D Fantazii se meze nekladou! Pokud žádného plyšáka nemáte, tak si buď nějakého vypůjčete, nebo kupte.

- Fotky můžete poslat najednou na konci výzvy, nebo je posílat průběžně po celé léto. Já je zde budu ukazovat, alespoň budou mít ostatní Snílci inspiraci a třeba se zapojí ve vyšším počtu.

- Můžete do výzvy přispět třeba jen jedinou fotografií, nebo hned několika sériemi. Klidně zdokumentujte "plyšákův život" po celé léto. Můžete si na blogu zveřejnit článek/články s fotografiemi a místy, kde všude jste byli se svými plyšovými přáteli, což však není nikterak povinné.

- Své příspěvky (fotografie nebo odkazy na vaše články) posílejte na klubový email klub.snilku@email.cz, do předmětu pište Photo výzva - Plyšáci na cestách, připojte krátký popis, jméno (nebo přezdívku) a váš blog.

Doufám, že se do Letní Photo výzvy zapojíte v hojném počtu. Podle účasti se teprve rozhodnu, zda někoho odměním či nikoliv. Ale rozhodně zde ukážu všechny vaše fotografie, tak se pochlubte se svými plyšáky, a kam všude jste s nimi vyrazili.

Snad jsem výzvu dobře vysvětlila, případné dotazy a připomínky piště, prosím, do komentářů. Jen vám možná odpovím až o víkendu, kdy bývám na počítači a internetu.

S pozdravem,
P.S. Pro inspiraci přidávám své fotografie s mým oblíbeným plyšákem - Dráčkem Soptíkem. :-) Ukázka, jak by to mohlo vypadat je zde: muj-svet-zdenina.blog.cz/1406/dracek-soptik-na-cestach


Soptík se mnou jede v autobuse.

Soptík na balkoně u bílých karafiátků.


A kam se se svým plyšáky vydáte vy?

9 komentářů:

  1. Skvělý nápad! Zapojím se, určitě

    OdpovědětVymazat
  2. To je fajn nápad. Už vidím ty pohledy ostatních, až budu fotit plyšáky bez vysvětlení, proč vlastně (anžto můj blog je stále tajný ).

    OdpovědětVymazat
  3. To je vážně super nápad. Pokusím se zapojit, jen asi budu mít trošku problémy, moji plyšáčci nejsou malý a tak to bude komplikovanější je s sebou tahat. A fakt se těším na pohledy lidí okolo až uzří, co to slečna v mém věku vyvádí s plyšákem

    OdpovědětVymazat
  4. Vyhlíží to dobře, teď jen najít vhodného a skladného plyše na cesty.

    OdpovědětVymazat
  5. To je luxusní!!! Určitě se zapojím. Na tyhle vtípky mě užije

    OdpovědětVymazat
  6. Skvelý nápad, mám v pláne sa zapojiť... :) No a mimochodom - posielala som príspevok do Phota asi zhruba pred týždňom... Chcela som sa len spýtať či ste ho dostali...? Ďakujem.

    OdpovědětVymazat
  7. Vhodný plyšák - či spíš plyšáček - konečně nalezen, počínaje dneškem začínám a pak vydám souhrnný článek!

    OdpovědětVymazat
  8. Kruci! Pro samé státnice jsem to neposlala! Asi nebude možnost učinit výjimku pro zaneprázdněné, jelikož fotky jsou, jen je poslat.

    OdpovědětVymazat