27. června 2014

Iluze stá třicátá čtvrtá

S nomády na konec světa a ještě dál.

[]

Děkuji všem, kteří se aktivně podílí na chodu klubu zvenčí i zevnitř. Jste větrem do plachet kolosu jménem Klub Snílků.


Zdravíčko, přátelé,
dnes asi většina z Vás slaví, tudíž se dozajista nehněváte, že dnešní Iluze vychází takto pozdějš, jelikož Maglaizíček zjistila až teď večer, co je to dnes vlastně za den. Nedávno byla středa a najednou buch pátek. Takovéto šoky by se Maglaizíčkovi činit neměly. Je už přeci postarší osobou.

Dneska mám pro Vás lahůdečky. Ano, bude jich více. Co ta velkorysost? Přece jen a kvůli Vám se Maglaiz rozhodla, když tedy dneškem počínají se dobrodružné prázdniny, že Vám vykouzlí na tváři úsměv. PROTO TEDY VŠEM DOSUD ZÚČASTNĚNÝM LOVCŮM BLUDIŠŤÁKŮ UDĚLUJI JEDNO LIMO Z VAŠÍ LEDNIČKY ZDARMA. Ovšem o to bude těžší dnešní honba za bludišťákem.

Autorka: Floriandra

Nomádi se nám již na blogu klubu zabydleli na pár dní, chtělo by to ještě něco dalšího. Trochu z jinačího soudku, přesto čpící cestovatelskou horečkou. Co myslíte?

Autorka: Tiamate

Jaká byla správná odpověď na minulé otázky? Píseň Vám zpíval věčně hladový Méďa Béďa hlasem Jiřího Brudera a malý medvídek Bobo, jemuž hlásek propůjčila včelka Mája, totiž Aťka Janoušková.

Tabulka lovců a jejich úspěchů - račte konfrontovat se svými výpočty.


A na co že se budu ptát dnes? Inu, níže si poslechnete píseň Tri martolod. Já bych chtěla znát, jak se jmenuje další francouzský interpret, který přezpíval a přerapoval tuto známou píseň a pod jakým názvem ji daná skupina vypustila do světa.
Malá pomoc: Pokud jste si vygooglovali Maglaizin účet na youtube, vězte, že tuto kapelu mám jako jeden velký seznam videí. Nic víc neřeknu. Nebo možná ještě něco... Hledej, šmudlo!


. . .


Výzva všem:

Pokud máte nějaký návrh, připomínku, jste s něčím nespokojeni nebo spokojeni ohledně Imaginaria či Klubu Snílků, prosím, dejte nám to vědět buď zde v komentářích, na facebookové stránce, nebo na klubový e-mail. Předem děkujeme za všechny podněty a upozornění. Jsme také jenom lidé a chybujeme.



V ÚVAHU BEREME I ÚVAHY!

Odkazy, řádně označené, na své Iluze prozaického, básnického či úvahového charakteru, uctivě prosím, račte vkládati do:


Jsme u konce, a tak jako každý jiný týden se opět setkáme v páteční večer. Budu se těšit nejen na Vaše příspěvky.


Užívejte každé minuty!
Vaše tetka Maglaiz

3 komentáře:

  1. Kapela se jmenuje Manau a píseň - La Tribu De Dana.

    OdpovědětVymazat
  2. La tribu de Dana od Manau, žeby? :)

    OdpovědětVymazat
  3. Teď nevim, jestli jsem nenapsala Mangold, normálně mi už spí mozek Manau jsem myslela.

    OdpovědětVymazat