5. června 2014

Creatio - Smile

Přístav pro všechny zasněné kreslíře či malíře...


Zdravím Snílci,
chcete si udělat reklamu na svůj blog a přezentovat své díla, tak není nic jednoduššího, než mi svůj příspěvek poslat na klubový email: klub.snilku@email.cz, do předmětu napsat Creatio, připojit název a popis dílka (hlavně se nezapomenout podepsat a přiložit odkaz na svůj blog).

Creatio je tu určené pro všechny členy Klubu Snílků, jenž rádi kreslí, a je jedno, zda je to portrét nebo abstrakce všemožných tvarů. Vlastně ani nezáleží, jak, čím nebo na čem kreslíte (malujete), ale na tom jestli vás to baví. Proto vás, Snílci, vyzývám, abyste mi zaslali svá výtvarná dílka a podělili se o ně s námi ostatními. Klidně sáhněte do svých archívů, nebo vytvořte něco nového.

Zdravím,
zasílám obrázek do rubriky Creatio, která jaksi uvadá jejich nedostatkem. Není to žádné mistrovské dílo, ale jsou v něm uloženy veškeré mé city k osobě, která na něm má být zobrazena.
"Smile"
Protože když jsi rozsvícená, máš ve tvářích nádherné dolíčky plné kouzelných nápadů. A protože jsem bezohledně a sobecky zhasla světelný plamínek hořící na dosah našeho internetového přátelství...

Krásný den,
V.


Pokud třeba někdo z vás máte nápady na oživení Creatia nebo jiné připomínky, tak si je nenechávejte pro sebe, ale napiště je do komentářů nebo na klubový email (jen Vám zřejmě odpovím až o víkendu). Ráda si vaše nápady poslechnu, protože Creatio je tu hlavně pro Vás, Snílci, tak je důležité, aby Vás bavilo.

Ještě bych Vás chtěla upozornit na probíhající soutěž u mě na knižním blogu na téma RYBY. Můžete se zapojit s fotografiemi nebo kresbami. Prodloužila jsem ji do 21. června. Vím, že je to reklama, ale snad mi ji odpustíte a třeba i něco vytvoříte.
Mějte se krásně,
Zdeňka M.

1 komentář:

  1. Pokud je vůle a zápalky po ruce, vždy je možnost knot znovu zapálit

    OdpovědětVymazat