6. června 2014

Iluze stá třicátá první

Čas klidu

[]

Děkuji všem, kteří se aktivně podílí na chodu klubu zvenčí i zevnitř. Jste větrem do plachet kolosu jménem Klub Snílků.


Dobrý večír vinšuji, Vašnostové.
Ještě se nacházím v menším sprintu, ale nebojte, na Imaginarius to už vůbec nebude mít vliv. Maximálně tak koncem srpna, ale to vyřeším jednoduše. Proto nemějte obavu, rubrika je stále živá, ačkoliv se mi zatím nepodařilo vzbudit svůj osobní blog. Všeho dočasu, drazí Snílci.

Jak se Vám vlastně daří? Spokojeni, nespokojeni se stávající situací? Dělá Vám společnost dáma Lenora, nebo nestíháte časově?

Autorka: Spikie

Povšimla jsem si, že je již nějakou nepsanou tradicí, že Vám dávám na vybranou mezi dvěma obrázky. Vyhovuje Vám výběr? Nebo byste uvítali puritánštější verzi Iluze? Směle do toho, hlavy za připomínky trháme jen 32. února.

Autor: Ninjatic

Bludišťáci byli uděleni, snad i limo z Vaší ledničky. Že bychom si zahráli zase? Tak tedy dnes Vám dám za úkol objevovat naše drahé Snílky. Kterápak snílčí blogeřice vyfotografovala modelku coby aztéckou (či jinou) indiánku? Zlatý bludišťák tomu, kdož mi napíše, odkdy je naší členkou a kdo byl v přijímací komisi.

Pár nápověd, aby to nebylo tak těžké: Článek s onou inkriminovanou fotografií naleznete pod datem 24. 5. 2012. Blogerka je členkou i AK. Její jméno voní po exotickém ovoci.


Výzva všem:

Pokud mají nějaký návrh, připomínku, jsou s něčím nespokojeni ohledně Imaginaria či Klubu Snílků, prosím, dají nám to vědět buď zde v komentářích, na facebookové stránce, nebo na klubový e-mail. Předem děkujeme za všechny podněty a upozornění. Jsme také jenom lidé a chybujeme.


Odkazy, řádně označené, na své Iluze prozaického či básnického charakteru, uctivě prosím, ráčí vkládati do:


Jsme u konce a tak jako každý jiný týden se opět setkáme v páteční večer. Budu se těšit.


Zasněný večer vinšuje
Vaše tetka Maglaiz

8 komentářů:

  1. Ha! Já vím! Ale zatím budu dělat tajnosti.

    OdpovědětVymazat
  2. [1]: U tohoto článku jsem nastavila moderované komentáře, tudíž můžeš s klidem v duši svůj tip vytroubit, neb jediný, kdo se jej dozví bude mé drahé já

    OdpovědětVymazat
  3. Ó, taková to protekce! Děkuji za ní. Už při zmínce o focení a indiánech jsem pojala podezření.
    A další nápovědy už do sebe zapadaly jak puzzle.Nemýlím-li se tedy, hledanou Snílkou je Papája se svým Experimentem amazonka. http://kreativity.blog.cz/1205/experiment-amazonka

    OdpovědětVymazat
  4. Hohó, přeskočení jediného řádku a kolik škody by to nadělalo!Tak tedy: Papája je Snílkem od časů vzducholodě číslem páté, jejíž start spadá přesně na 9. ledna 2011 ve 14:43 času středoevropského.V radě (služebně) starších Snílků tehdy zasedl Destinaetus spolu se Sussanah,
    pár slov k některým Snílkům  (ne však k Papáje) přidala i Ziky a Monica Otmili.Hotovo! Svůj růžový cylindr s řasinkami odhazuji v dál a jdu opět zabřednout mezi slova krvavě zaplacená hematoxylinem a eozinem. Buďte zdrávi!

    OdpovědětVymazat
  5. Pohrávám si s myšlenkou, že se pokusím si s touto iluzí pohrát. Ale přiznávám, že teď se občas scházím s tetkou Lenorou, takže uvidíme
    Nicméně ti alespoň napíšu odpověď:
    Je to Papája, přiletěla sem pátou vzducholodí (9.ledna 2011) a rozhodl o tom Destinaetus ve spolupráci s Sussanah.
    Jak je napsáno mihly se tam i Ziky a Monica Otmili...

    OdpovědětVymazat
  6. Našli, milí rádcové :) Papája, členkou od 6. února 2011, v komisi Des a Sussanah.

    OdpovědětVymazat
  7. Tak já si taky tipnu...
    Papája.
    A jestli jsem to vylovila správně, tak byla přijata 9. 1. 2011 a v přijímací komisi byl Destinaetus a Sussanah (A teď se ukáže, jestli jsem dobrý hledač.)

    OdpovědětVymazat
  8. Ach Maglaizíčku, oba obrázky jsou tak moc krásné!!! Tisíceré díky, tentorkt nějakou tu mou iluzi musím dopsat, i kdyby trakaře padaly. Je to krása. Myslím si, že 2 obrázky do iluze jsou tak akorát.
    Co se týče otázky, nejsem si úplně jistá, zda jsem u ní na blogu našla tu pravou fotku, ale tak nějak vypadala...Papája, přijatá 9. ledna 2011, v přijímací komisy byli Destinaetus a Sussanah.
    A také bych moc chtěla pochválit Tvé rozhodnutí přijímat do Imaginária i úvahy. Myslím, že je to bezva krok. snad se osvědčí...

    OdpovědětVymazat