26. června 2014

Creatio - Houbičky

Creatio je místem pro všechny Snílky - malíře...


Zdravím Snílci,
čeká nás léto, kdy nespíš všichni vyběhnou ven a budou si užívat sluníčka, ale snad si najdete chvilku něco pěkného vytvořit. Vždyť každé období je plné inspirace, stačí se jen rozhlédnout kolem sebe. Tak si vemte bloky, tužky, tempery a další pomůcky a tvořte klidně venku.

Creatio je určené pro všechny členy Klubu Snílků, jenž rádi kreslí, a je jedno, zda je to portrét nebo abstrakce všemožných tvarů. Vlastně ani nezáleží, jak, čím nebo na čem kreslíte (malujete), ale na tom jestli vás to baví. Proto vás, Snílci, vyzývám, abyste mi zaslali svá výtvarná dílka a podělili se o ně s námi ostatními. Klidně sáhněte do svých archívů, nebo vytvořte něco nového.

Svá výtvarná díla posílejte na klubový email: klub.snilku@email.cz, do předmětu napište Creatio, připojte název a popis dílka (hlavně se nezapomenout podepsat a přiložit odkaz na svůj blog).


Hezký den přeji,
posílám menší malůvku nalezenou v šuplíku.

Název: Houbičky
Popisek: Jde o starší kousek nalezený v šuplíku, ale na okolnosti vzniku si pamatuji velice dobře. To je tak, když jsou všichni vaši příbuzní zapřísáhlými houbaři, zatímco vy jen sedíte doma a čistíte, a čistíte....a čistíte. Nakonec už vám jdou oči kolem a dokonce se vám o houbách i zdá. :)

Livien
(lasting.blog.cz)


Mějte se krásně,
Zdeňka M.

1 komentář:

  1. Divím se, že ještě nikdo na tuto vydařenost nereagoval radostným vypísknutím.Okouzluje mne um, s jakým je vyvedeno stínování, a za velice povedený nápad považuji několikabarevné pozadí. Je vidět, že Livienina ruka již má svůj styl a je hlavně už vykreslená.

    OdpovědětVymazat