21. dubna 2014

Týden sto třetí - Jiný svět

Kdo se zapojil tentokrát?


Zdravím Snílci, přeji všem Veselé Velikonoce. Škoda jen, že se vás do tématu nezapojilo více, bylo velmi širokospektré. Kaju se, tentokrát jsem i nic nevyplodila, i když článek se v hlavě zrodil, ale už jsem ho nestihla realizovat. Když se vám nepovede mazanec, ale hutný chleba připomínající bochánek, dokáže to člověku zkazit náladu cokoliv dělat. Pustila jsem si jeden ze svých oblíbených filmů na splín (Mulan :-D) a usnula u něj..., no a ve výsledku to vidíte dnes. Spala jsem až do poledne:)

Téma na tento týden jsem dlouho rozmýšlela, ale nakonec se rozhodla zvolit Jiný svět. Nabízí to spoustu zákoutí k zamyšlení.

Můžete nám přiblížit Váš vlastní Snílkovský svět,
můžete zabrousit do vod jiné galaxie či planety,
popište nebo nás uvěďte do jakéhokoliv světa Vás napadne (třeba život květiny?)
Básněte, pište drabble, úvahy nebo třeba kreslete, nechávám to zcela na Vás.
Ukažte ostatním Snílkům kam se ubírají Vaše myšlenky, jak by podle Vás mohl vypadat Jiný svět... vždyť může existovat i zde. Každý živý organismus tu má svůj vlastní svět. Co takhle drabble či báseň očima nějakého zvířete?



Nechávám to na Vás Snílci a doufám, že se konečně zapojíte. Uvítám jakékoliv rady či nápady na vylepšení. Nebo třeba byste raději jiná témata? Napište mi své názory na klubový mail: klub.snilku@email.cz a do předmětu dejte Téma týdne.

Mějte se krásně

Dragita

3 komentáře:

  1. Já si ráda vytvářím alternativní světy... takže mám několik starších povídek, které jsou pro toto téma přímo stvořené... můžou být i starší dílka, již zveřejněná na mém blogu?

    OdpovědětVymazat
  2. Mohou, hlavu za to nikomu neutrhnu, i když bych raději novější díla    nechám to na tobě

    OdpovědětVymazat
  3. [2]: Tož to já bych taky raději uvedla na promenádu něco nového, ale... Tak alespoň takto:
    http://auril-pise.blog.cz/1312/cervena-stuha-do-vlasu

    OdpovědětVymazat