25. dubna 2014

Iluze stá dvacátá pátá

Rozervaní sebranci


Děkuji všem, kteří se aktivně podílí na chodu klubu zvenčí i zevnitř.


Dobrý večír vinšuji, Vašnostové.
Toulat jen tak s jednou kapsou prázdnou a druhou vysypanou se Jim, koukám, taky moc nechce. Co to, co to? Sebrala Jich Lenora a zavalila svým sádelnatým tělem? Proberou se! A hezky rychle, nebo nakonec budou mít taky tělíčko jako Lenora.

Prvně se nechají polaskat Paní Nocí. Snad Jim přinese kýženou Múzu a ve Sbírce Iluzí se zaskvěje Jejich výtvor. Zvlášť, když nyní zavádíme horkou novinku: Každý pátek nevyjde jen nové téma Iluze, ale i článek/články s Jejich výtvory. Co na to říkají?

Autorka: cucuzi

Je mi nad Slunce jasné, že mezi Nimi není jen Snílek romantický, ale i Snílek saďour a pro ně zde mám pozoruhodnou malbu autorky již uvedené výše. Doporučuji Jim projít si její galerii, vskutku zdařilé kresby, které se možná ještě někdy v Imaginariovi objeví.

Jedni podlehnou Snům a navždy žijí v radovánkách a v slastech pozemských i nebeských, anebo skončí takhle...

Autorka: cucuzi


Hudba, tradiční melodie ku podpoře múz. Každý týden je to těžší a těžší nalézti správné muziky, aby potěšila Jejich slechy. Nu, snad se dnes výběr povedl a Oni si užijí zajímavé melodie.


Výzva všem:

Pokud mají nějaký návrh, připomínku, jsou s něčím nespokojeni ohledně Imaginaria či Klubu Snílků, prosím, dají nám to vědět buď zde v komentářích, na facebookové stránce, nebo na klubový e-mail. Předem děkujeme za všechny podněty a upozornění. Jsme také jenom lidé a chybujeme.


Odkazy, řádně označené, na své Iluze prozaického či básnického charakteru, uctivě prosím, ráčí vkládati do:


Jsme u konce a tak jako každý jiný týden se opět setkáme v páteční večer. Budu se těšit.

Vítr do křídel, drazí milí!
Jejich tetka Maglaiz

Žádné komentáře:

Okomentovat