16. dubna 2014

Photo - Oplocený svět

Photo je místem pro všechny snílkovské fotografy...

Zdravím Snílci,
soutěž nám skončila, konečně mám všechny adresy, a tak během týdne odešlu výhry všem vítězkám. Ještě jednou gratuluji a snad z nich budou mít radost.
Hlavně nezapomínejte na Photo, které je tu pro všechny členy Klubu Snílků, jenž rádi fotografují. Můžete přispívat čímkoliv, co vás jen napadne. Na téma fotografie nezáleží, stejně tak můžete prohrabat své šuplíky (v dešní době spíše místa v síti) a poslat vážně cokoliv. Ani na počtu nezáleží, protože fantazii se meze nekladou...

Doufám, že se konečně odhodláte a zašlete mi své fotografie na klubovém emailu klub.snilku@email.cz, do předmětu pište Photo a k fotografii připojte název a popis (hlavně se nezapomeňte podepsat a přiložit odkaz na blog).

Oplocený svět
Jaké to je, když vám nedovolí létat? Když oplotí volnost vaší fantazie? Snílkům to nepřeji.

Krásný den,
Kariol


Mějte se a nezapomínejte na Photo...
S pozdravem,
Zdeňka M.

4 komentáře:

  1. Takové trochu depresivní    Ale pěkně zachycený moment.

    OdpovědětVymazat
  2. To je úžasná fotka! Ano, když nad tím člověk přemýšlí, působí to velmi pesimisticky, předevěším pro nespoutané snílky. Ale nemůžu si pomoct, když se na tu fotografii dívám, více než motiv mě nazashuje zpracování, vzhled a barvy. Ten plot vypadá jako namalovaný a celé to vidím jako obraz na plátně. Samotné dráty mi připomínají koncentrační tábor, ale tady, s tím sluncem a vůbec pozadím...mi přijdou jaoko mříž, rozdělující obzro an části, jako puzzle. A moc s emi to líbí. Kariol, Ty máš opravdu krásné fotky!

    OdpovědětVymazat
  3. Dobrý nápad s pěkným zpracováním. I to "nedodržení" zlatého řezu a jakási podivná symetrie tomu jen dodávají napětí.

    OdpovědětVymazat
  4. Nad plotem se dělají příliš prchlivé, unáhlené názory. Plot může být i ochranou, něčím, co okolo sebe obtočíš, abys měl jasně vymezený prostor. Každý máme v sobě plot, říká se mu: svoboda druhého člověka. Tyto ploty k sobě těsně přiléhají a velice často jsou narušovány dnes i v minulosti a obávám se, že i v budoucnosti.
    Zkrátka plot není jen zlý, je dvojjaký.

    OdpovědětVymazat