9. dubna 2014

Photo - Connemara

Photo je místem pro všechny zasněné fotografy...
Zdravím,
je po soutěži a dnes vám zde ukáži trojitou dávku fotek, které zaslala Fantaghira, za což jí patří velké díky. Jen pro shrnutí zopakuji detaily okolo Phota.

Photo je tu pro všechny členy Klubu Snílků, kteří rádi fotografují. Můžete přispívat čímkoliv, co vás jen napadne. Na téma fotografie nezáleží, stejně tak můžete prohrabat své šuplíky (v dešní době spíše místa v síti) a poslat vážně cokoliv. Ani na počtu nezáleží, protože fantazii se meze nekladou...

Doufám, že se konečně odhodláte a zašlete mi své fotografie na klubovém emailu klub.snilku@email.cz, do předmětu pište Photo a k fotografii připojte název a popis (hlavně se nezapomeňte podepsat a přiložit odkaz na blog).


Ahoj,
tak jsem se také rozhodla přispět s pár fotkami do Klubu.
Connemara
Nejkrásnějším koutem Irska pro mě už asi navždy bude okolí Galway. Connemara se nachází severně od něj a díky své neúrodnosti nabízí neporušenou krajinu (až na občasné chaloupky a stáda ovcí) a překrásné výhledy.

Přeji krásný den
Fantaghira




Mějte se a nezapomínejte na Photo...
S pozdravem,
Zdeňka M.

3 komentáře:

  1. Ach Írsko. Nádherné fotografie. S dovolením autorky by som si tú druhú dala ako pozadie pracovnej plochy na mojom počítači :) Bez srandy.

    OdpovědětVymazat
  2. [1]: Úplně klidně :) Větší rozlišení je zde: http://nd06.jxs.cz/312/725/fceaf9f1f2_97357193_o2.jpg
    Jsem ráda, že se Irsko líbí :)

    OdpovědětVymazat
  3. Jé... to vypadá krásně. Další položka na už tak sáhodlouhém seznamu míst, kam se chci podívat

    OdpovědětVymazat