18. dubna 2014

Iluze stá dvacátá čtvrtá

Tulákem být, po ničem jiném netoužit...


Děkuji všem, kteří se aktivně podílí na chodu klubu zvenčí i zevnitř.


Dobrý večír vinšuji, Vašnostové.
Písek a slunce Jich moc neuchvacuje, jak je vidno. Zkusme to tedy od lesa a pěkně ostře. Možná znají autorku Viollet z blogu pieklo. Tento Ostravák si Jich získá nejen mluvou a humorem, ale i kresbami. Nu, však se nestyděj a koukaj, jaká je to umělkyně.


Autorka: Viollet

Postavu Violletiného vandráka jsem si vskutku hodně zamilovala a pevně věřím, že nebudu sama. Dokonce se mi pomalu v hlavě rodí text s touto osobou, ovšem vše má stále nejasné kontury.

Autor: Viollet


Hudba, tradiční melodie ku podpoře múz. Každý týden je to těžší a těžší nalézti správné muziky, aby potěšila Jejich slechy. Nu, snad se dnes výběr povedl a Oni si užijí zajímavé melodie.


Výzva všem:

Pokud mají nějaký návrh, připomínku, jsou s něčím nespokojeni ohledně Imaginaria či Klubu Snílků, prosím, dají nám to vědět buď zde v komentářích, na facebookové stránce, nebo na klubový e-mail. Předem děkujeme za všechny podněty a upozornění. Jsme také jenom lidé a chybujeme.


Odkazy, řádně označené, na své Iluze prozaického či básnického charakteru, uctivě prosím, ráčí vkládati do:

A to je pro dnešek fše, mí rozmilí. Tády-tády-tády-dyjá-dadada!

Šťastnou plavbu!
Jejich tetka Maglaiz

3 komentáře:

  1. Tato iluze mě maximálně potěšila! Jak tématem, tak konkrétním výněrem. Asi se i přes předmatueitní shon dokopu a něoc vytvořím. Velmi si cením Tvé trpělvosti, s jakou hledáš stále nové a nové inspirace. Co se týče připomínek, nápadů apod. tak nemám žádné výhrady, jen mě napadlo, že by bylo fajn, kdyby se iluze snílků zveřejňovaly v článcích, ne jen jako odkazy...Ale jinak mi přijde všechno fajn. Jen Téma týdne je moc krátké, ale je to hold týden. Těším se na nově oživené rubriky...

    OdpovědětVymazat
  2. [1]: To je dobrý nápad, asi začnu praktikovat Clařinu verzi s ukázkou.

    OdpovědětVymazat
  3. Jůů! Keltská hudba vždy potěší mé ucho! A esli někdy bude jakýsi text, určitě si jej půjdu s nadšením přečíst

    OdpovědětVymazat