8. dubna 2014

Aurora, nový vek


"Ak nebudú veci úmyselne menené k lepšiemu, budú sa meniť spontánne k horšiemu" - Francis Bacon

Milí snílkovia.
V prvom rade by som Vám rada predstavila moju maličkosť ako novú správkyňu známej Aurory. Alebo ak chcete, strašidelného draka strážiaceho poklad bezodného duelového snenia. Nebojte sa nehryziem, aspoň väčšinou nie. V každom prípade ak by sa našlo niekoľko odvážnych dobrovoľníkov ochotných predviesť nám svoju tvorbu a zabojovať o menšiu odmenu (o nej neskôr), pre tých mám niekoľko informácii o "novom šate" pani Aurory.

Novinky: (pokiaľ sa osvedčia)

Odmeny pre víťaza >
- na mnou vytvorenej facebookovskej stránke by som uverejňovala krátke články propagujúce víťazov a ich blogy.
- časom možno ešte niečo pribudne
  1. Anonymita: ako to bolo doposiaľ, do vyhlásenia víťaza by hlasujúci nepoznali autorov súťažných príspevkov.
  2. Práve kvôli predošlému bodu si dovolím takú drobnú zmenu ktorou je, že sa do duelu dostanú prví dvaja členovia, ktorí svoju tvorbu odošlú na klubový mail: klub.snilku@email.cz .
  3. Vyplývajúc z druhého bodu, ruším prihlasovanie v komentároch.
  4. Čo sa duelov týka, v článkoch v ktorom sa budú vyhlasovať víťazi duelov a nové zadania, bude uverejnený aj stav prihlásených a teda logicky aj to či sa do aktuálneho duelu môže prihlásiť aj niekto ďalší.
  5. Išlo by o duely rôzneho charakteru (poetické, prozaické, výtvarné...)
  6. Zatiaľ by sa články k Aurore uverejňovali v intervale dve články za mesiac (uverejnenie diel duelantov s anketou a vyhlásenie víťaza so zadaním pre ďalší duel) Čiže jeden duel za mesiac.

Aktuálne zadanie:

Čo keby sme ako premiéru skúsili mesačné duely, teda jeden duel každý mesiac? Podarí sa nám to?
Ak si myslíte, že áno tak sa do duelu môžete prihlásiť odoslaním svojho príspevku na klubový email: klub.snilku@email.cz najneskôr do polnoci 20.4.2014. 27.4.2014

V pondelok 21.4. 28.4. by sa potom uverejnili duelové príspevky a počas jedného pracovného týždňa by sa hlasovalo. Napokon v nedeľu 27.4.2014 4.5.2014 by došlo k vyhláseniu víťaza a zadaniu novej témy.

Téma:

Každý začiatok je ťažký, to iste viete. Záleží však len od nás či si ho sťažíme nárekmi alebo sa k nemu postavíme s optimizmom. Ako ste na tom Vy milí snílkovia? Očakávate zmeny s otvorenou náručou alebo ich priamo nenávidíte? Čo keby ste sa s ostatnými podelili o Vaše názory v podobe kratších úvah? Tentokrát by som dĺžku textu nechala na Vás, no asi viete aký názor majú výreční snílkovia na články pozostávajúce z dvoch, troch viet.

Počet duelantov :

<1>

PS: nezabudnite na predmet, do ktorého napíšete jednoducho Aurora. :)
PPS: v prípade akýchkoľvek pripomienok či nejasností sa môžete vyjadriť v komentároch pod článkom.


Teším sa na Vaše príspevky,
S pozdravom
DorkaJ.


Edit: 21.4.2014

2 komentáře:

  1. Další znovuoživená rubrika! Hurá! Chápu to dobře, že tématem pro první duel je úvaha na téma změn?

    OdpovědětVymazat
  2. [1]: Nuž o rubriky by už namala byť núdza  a áno chápeš to správne :) Ide o úvahu ľubovoľnej dĺžky o zmenách, respektíve ako ich osoba ktorá tú úvahu píše vníma, jej názor na zmeny, poprípade aj nejaké iné pojatie témy.

    OdpovědětVymazat