17. září 2014

Zadanie pre duel

Kto žil v srdciach tých,
ktorých opustil, ten nezomrel.
J. V. Sládek

Milí snílkovia
s ľútosťou vám oznamujem, že múza ani jedného z vás sa tentokrát nerozhodla prispieť svojou tvorbou do batožinového priestoru snílkovskej vzducholode. Nezdá sa mi pravdepodobné, že by sa bola vaša batožina stratila, alebo, žeby nebodaj došlo k jej odcudzeniu.
Avšak tých, ktorí sa obávajú možného nešťastia spôsobeného preťažením batožinových priestorov by som rada utešila tým, že aj na hornej palube je dosť miesta a keby aj nie, tak si ho silou vôle vytvoríme. Čo vy na to?
K svojej ľútosti však ešte dodávam ospravedlnenie ako za svoju neprítomnosť,tak i za nedostatočné plnenie svojej spolu správcovskej povinnosti. Spôsobil to fakt, že som len človek a z toho istého dôvodu by ma aj tento krát zaujímalo, že duely akého charakteru sú vám najbližšie?
Hlas svojmu srdcu môžete dať prostredníctvom ankety umiestnenej pod tento článok.
Tento krát si však zvolím tému, ktorá je tak akurát na polemizovanie. Veď aj človek je tvor rozumný (česť výnimkám) a my s pani Aurorou a s vami sme sa už tak dávno nezamýšľali.

Takže aktuálne zadanie znie:

Úvaha, či zamýšľanie sa formou písomnou nad tým čo máme a tým čo raz každého dobehne. Zamýšľanie o kontraste života a smrti.
To je to, čo sme si dnes s pani Aurorou pre vás prichystali a čo by sme boli nesmierne radi keby ste nám na klubový mail (klub.snilku@email.cz) zaslali do 30. 9. 2014 (prípadne do poludnia 1.10.2014)

Len pripomínam, že odmenou pre víťaza bude upútavka na jeho blog na facebookovskej stránke tejto rubriky a pre toho kto by už náhodou zabudol o čom hovorím, je tu drobné osvieženie pamäti ohľadom tejto staronovej snílkovskej rubriky.

Nuž milí snílkovia, tuším nadišiel čas rozlúčky. Tak vás s vaším dovolením prenechávam napospas vaším povinnostiam, či múzam a s prianím len toho dobrého sa s vami lúčim ja aj pani Aurora.
Sneniu zdar!

S pozdravom
Dorka Jeseňská

3 komentáře:

  1. Napadlo mě, že tu dlouho nebylo nic z handmade tvorby, proto jsem dala možnost "Iné". Snílci, kteří vyrábí například šperky, či jiné handmade věci by si přišli na své :)

    OdpovědětVymazat
  2. Hlasuji pro fotografické duely a pokud to Múza dovolí, pokusím se přispět k tomuto duelu.

    OdpovědětVymazat
  3. [1]: Tak vidíš akú mám ja hlávku deravú. Nuž, ale počas trvania (aspoň tohto) duelu by si snílkovia – všeumelci mohli vystačiť s Inventorom. (?)
    Avšak, za predpokladu, že by sa pojem „hand made“ trošku skonkretizoval, by sa to aj v najbližšej ankete  mohlo objaviť. To všetko je, ale hudbou budúcnosti. [2]:Dobre, no ani ja neovplyvním hlas väčšiny, takže je dosť možné, že sa fotografického duelu dočkáš až  niekedy inokedy.
    No ako vravím, všetko čo sa budúceho duelu týka, záleží od výsledku tohto hlasovania.
    V každom prípade však tebe aj tvojej Múze držím palce.

    OdpovědětVymazat