5. září 2014

Iluze stá čtyřicátá třetí

Lednice a květinače zasednou svorně ku hostině, ke stolu prohýbajícím se pod množstvím kamenných zvířat.


Neskutečně děkuji všem, kteří se aktivně podílí na chodu klubu zvenčí i zevnitř. Jste větrem do plachet kolosu jménem Klub Snílků.


Dobrou noc přeji.
Milá Snílčata, Maglaiz se ocitla na Lysé hoře. První večer nemohl dopadnouti jináč, než-li Maglaizíčkem ve vskutku rozmarné náladě. Inu, několik skotských a domácí meruňkovice v kombinaci s dvanáctkou udělala své. Všem se tedy omlouvám za svůj projev, neb je celý, celičký tvořen ve značně pozměněném vědomí. Snad laskavý čtenář promine, že Maglaiz podlehla jásotu z titulatury. Není každý den svátku a měli bychom hleděti, aby onen svátek stál tedy za to.
A propos pozměněné vědomí. Co takhle trochu surrealismu či rovnou dadaismu? Snílci, osahejte si různá zákoutí literatury, nikdy nevíte k čemu se nachomýtnete.

Autorka: JustTheThing


Jaká byla správná odpověď na minulé otázky? Vezmeme to tedy od konce, tedy od mé ušlechtilosti. Maglaiz - 120 Iluzí; Berenika - 12 Iluzí; Venom - 6 a půl; Destinateus - 3 a půl. Úvodní článek se nepočítá, jelikož neobsahoval zadání jakékoliv Iluze.
Gratuluji Jehane, Dragilii a Vivienne.

Tabulka lovců a jejich úspěchů - račte konfrontovat se svými výpočty.


Dnes se Vás táži takto: Jak se Vám líbí Klub Snílků a Imaginarius? Změnili byste či doplnili něco? Schází Vám zde něco? Jen se nebojte. Naopak odvaha se cení dvojnásob.


Pokud pocházíte z plemena nadšenců pro vše psychedelické a vskutku divné, na první pohled nepochopitelné, pak vřele doporučuji anime film Paprika. Nejen že Vás neskutečně nadchne soundtrack (tak jako mou nadutost), ale i samotný film.


Výzva všem:

Pokud máte nějaký návrh, připomínku, jste s něčím nespokojeni nebo spokojeni ohledně Imaginaria či Klubu Snílků, prosím, dejte nám to vědět buď zde v komentářích, na facebookové stránce, nebo na klubový e-mail. Předem děkujeme za všechny podněty a upozornění. Jsme také jenom lidé a chybujeme.




V ÚVAHU BEREME I ÚVAHY!


Odkazy, řádně označené, na své Iluze prozaického, básnického či úvahového charakteru, uctivě prosím, račte vkládati do:


Jsme u konce, a tak jako každý jiný týden se opět setkáme v páteční večer. Budu se těšit nejen na Vaše příspěvky. Taktéž mne budou zajímat Vaše odpovědi.


Bum!
Vaše značně veselá tetka Maglaiz

2 komentáře:

  1. Jak se mi tady líbí? No samozřejmě naprosto ohromně! Je to moc příjemný klub, kam se ráda vracím. Asi nenajdu nic, co bych chtěla změnit, protože zatím se tady pořád ještě tak trochu rozkoukávám a vždycky najdu něco nového. Rozhodně mi tady nic nechybí ani nepřebývá Asi to nebylo moc odvážné tvrzení, takže nedostanu dvojnásobnou odměnu, ale tak jako tak jsem moc ráda, že tudy s vámi všemi můžu plout

    OdpovědětVymazat
  2. Sama za sebe mohu říci, že jsem spokojená. Pravda, není to asi moc vypovídající, protože nejsem ani zdaleka tak aktivní, jak bych chtěla, a do řady činností se zapojím jen občas... Ale i tak se sem ráda vracím, koukám na fotografie, iluze a pročítám si dílka ostatních snílků.Oceňuji, že se v poslední době dělá hodně projektů, jako tady sbírání bludišťáků, nebo návštěvy dračí knihovny. Myslím, že by se jich klidně sneslo víc, ale je mi jasné, že nejsou lidi (jak ti, co by projekty dělali, tak ti, kdo by se jich účastnili...).Každopádně jsem ráda, že Klub snílků vznikl, a že mezi sebe bere i lidi, kteří mají stránky i jinde než na blog.cz (to je pro mě opravdu velice přínosné) - díky tomu jsem poznala řadu zajímavých lidí, na které bych asi jinak nenarazila...
    No, konec vychvalování, nebo vám to ještě stoupne do hlavy...Což mi připomíná, že mám takový hravý (doslova) nápad na další sraz, ale podělím se o něj, až dostane reálnější rozměry...

    OdpovědětVymazat