3. května 2013

Imaginarius - Iluze sedmdesátá šestá

V boji poznáš nepřítele


Dobrý večer,
po lehkém bouchnutí Zdeniny a mém zanadávání se konečně pár Snílků probudilo ze zimního spánku, za což jim děkuji. Ale to neznamená, že zbytek opět upadne do svého kómatu. To ani náhodou. Tento klub tu není jen tak. Je tady pro Vás a to, co z něj vytvoříte Vy. Pokud se nebudeme všichni snažit, tak tenhle krásný kout svobody zanikne. To si přejete? Nemít nikoho, kdo by měl porozumění s Vaším světem fantazie? Jste k pláči. Jste hrdi na květinu, ale zapomínáte, že bez pořádné péče zahyne. Nuže Zahradníci, buď jste tak hloupí, že si myslíte, že bez práce létají i ti pečení holubi do hub, nebo jste natolik zaslepeni svým majestátem.

Ale opusťme slzavý kout líných a vrhněme se do práce, milí AKTIVNÍ Snílci. Dnes tady mám něco dramatického a doufám, že i hodno zamyšlení, jak předestíralo motto.

DRUHÝ OBRÁZEK ZTRACEN

Když už máme takové pozoruhodné obrázky přímo nabité napětím, co si dát podobně zajímavou hudbu, která aspoň mé osobě přináší trochu napětí a vyvolává ve mne představu ... oh, ne, tu si nehcám pro sebe, ještě bych Vám zkazila ty Vaše Iluze.


Odkazy, řádně označené, na své Iluze prozaického či básnického charakteru vkládejte do:


Asi bych měla připomenout ještě fakt, že do Imaginaria mohou přispívat pouze členové, ale mám pro nečleny dobrou zprávu: ZDE se můžete přihlásit a následně po přijetí zaslat svůj příspěvek, jelikož Iluze jsou otevřeny v každou denní i noční hodinu 365 dní v roce.

Jak se tak koukám šátek už vykukuje z kapsy a dává mi najevo, že bych Vám měla dát pac a pusu. Tak tedy vyčůrat, umýt a spát, milá drobotino.

Mějte se famfárově a sněte!
Vaše tetka Maglaiz ;-)

P.S. Stále hledáme dva prozaiky do soutěže o KNIHY! Informace TADYHLE.

9 komentářů:

  1. [1]:[2]: Skvěle! Už se těším na příspěvky a slibuji, že se k nim patřičně vyjádřím, abyste nepřišly zkrátka. Jen ještě připomínám soutěž s Imaginariem.

    OdpovědětVymazat
  2. Prosím o škrtnutí své "iluze", vymkla jsem se zadání.

    OdpovědětVymazat
  3. [4]: Nevymkla. Iluze je inspirace nikoliv téma

    OdpovědětVymazat
  4. [4]: Koukej to znova uveřejnit! Jinak budu zlá tetka Maglaiz a věř, to nechceš poznat.

    OdpovědětVymazat
  5. [6]: Zlá tetka Maglaiz? Když vono je to fakt zbytečně uspěchaný, takový to "hlavně něco napsat"... :(

    OdpovědětVymazat
  6. [7]: Ale slib, že to uveřejníš, až to doupravíš!

    OdpovědětVymazat
  7. [8]: Uveřejněný to je, nechám to. Upravenou verzi prostě zveřejním extra!

    OdpovědětVymazat