16. května 2013

Creatio - Slunečnice

"V rozlehlém brambořišti osamělá slunečnice pod zataženým nebem. Stojí obrácená k východu, protože slunce celý den nevyšlo zpod mraků a nyní je za mraky kdesi na západě. Jenže slunečnice zřejmě ztratila orientaci, a tak stojí celá bez sebe už od rána a čeká na slunce..."
Ivo Andrič


Zdravím Snílci,
Creatio je tu, abyste se mohli pokochat dalším snílkovským dílkem a o to tady celou jde, jen vám to ještě nedošlo. Já tady nevysedávám jako vaše tetka, ale jen střežím věž. Je na vás, jak dlouho zde vydržím, tak mi posílejte své holoubky se svými díly, ať mám co ukazovat světu.
Nebojte, nic jsem nebrala (ani nepila), jen občas mám podobné kecy. Důležité ovšem zůstátá, že vy mi posílejte vše, co vás napadne. Zaštrachejte v archívech či něco stvořte, abych tu nestále jako kůl v plotě. Tak hurá do práce!

Na vaše dílka čeká klubový email klub.snilku@email.cz, kam mi je zasílejte, do předmětu pište Creatio, připojte název a popis výtvoru (nezapomeňte se podepsat a přiložit odkaz na blog).

Co se týce velké soutěže s Creatiem, kde máte zaúkol nakreslit něco na téma "Snílek", tak mám na emailu sedm výtvorů, takže do konce zbývá ještě minimálně jeden. Kdo se ještě odváží zaslat své dílo?


Zdravím,
po delší době jsem se odhodlala poslat další příspěvek. Je už cca 4 roky starý a pochází z doby, kde jsem se ještě pokoušela kreslit.
Zde je pokus o nakreslení slunečnic. Doufám, že je alespoň něco vidět, scan poslední dobou trochu zlobí. :-)

S pozdravem,
Vivienne


Netrpělivě vyhlížím všechny vaše výtvory...

S pozdravem,
Zdeňka M.

3 komentáře:

  1. Co to zkusit vyfotit? Nedopadlo by to lépe? Každopádně pozoruhodně abstraktní malba - možná to ale dělá ten sken a možná můj malý monitor na netbooku

    OdpovědětVymazat
  2. [1]: bohužel fotky z mého starého foťáku dopadly ještě hůře než ten sken

    OdpovědětVymazat
  3. [2]: Ouš! Ale i navzdory nepřání techniky je to zdařilé

    OdpovědětVymazat