2. května 2013

Creatio - A dost!

Je tu tma a nikoho nevidím...kde jste?


Zdravím Snílci,

po delší době jsme se tady opět sešli a já vás šetřit nehodlám. Už nebudu hodnou tetkou, která vás jen omlouvá a smutně čeká, zda si na Creatio vzpomenete a zašlete nějaké to dílko. Kde jste a proč neposíláte?! Copak se tu nenajde žádný snílek, který rád kreslí? Jsou tu snad jen psavci, basníci a fotografové? A Ti poslední tu vlastně taky nejsou, jelikož Photo skomírá stejně jako Creatio. Tak kde jste? Členství v klubu není jen ikonka v menu na vašem blogu, ale znamená spolupráci a aktivitu. Proč jinak bych tu strašila? Za chvíli budu naprosto zarostlá mechem, z toho věčného nic nedělání. To vám pěkně děkuji.

Já bych snad zavedla vylučování pro neaktivitu, nebo mít alespoň nějakou stránku "hanby", kde by se každý mohl pokochat těm našemi línými snílky. Na pranýř s vámi...to by vás mohlo dokopat něco dělat. A nejde jen o Creatio a Photo, ale o Téma týdne nebo Imaginarius... Je čas udělat něco brutálního, abyste se z toho vaše stoletého spánku probrali. Líbat vás nehodlám, to říkám rovnou. Na to si najděte nějakého prince.

Stačí? Nebo mám pokračovat? To nadávání se mi nějak začalo líbit, tak bacha na mě. Radši mi něco konečně už pošlete a nezáleží na stáří obrazu, stylu, ani na tom, čím jste to tvořili. Hlavně něco, co tu mohu ukázat.
Svou tvorbu zasílejte na klubový email klub.snilku@email.cz, do předmětu pište Creatio, připojte název a popis výtvoru (nezapomeňte se podepsat a přiložit odkaz na blog).

Co se týče velké soutěže s Creatiem, tak na emailu je pět výtvorů na téma "Snílek". Abychom mohli soutěž ukončit a začít hlasovat o vítězi, tak ještě chybí minimálně tři díla, proto pokračujte v malování a snad se zapojí ještě nějací Snílci.
Pokud nic dalšího nestvoříte, tak koncem května je konec a vítěz se bude vybírat z těch pěti statečných, kteří dílko zaslali. To by ovšem pak byl jen jeden vítěz, který by si vybral jeden z nabízených balíčků knížek.
Tak si prosím rozmyslete, co chcete, máte čas do čtvrtka 30. května, pak to uzavřu a nebudu se dohadovat.

Vím, že dnes to nebylo zrovna příjemné, ale po dobrém to s vámi nejde, tak to holt vezmu po zlém a budu zlá, protivná ježibaba...
S pozdravem,
Zdeňka M.

2 komentáře:

  1. No, já bych měla dílek milióny, včetně nějakého do soutěže, ale pořád nevím, jak se snílci rozhodnou a jestli mě k sobě pustí :)

    OdpovědětVymazat
  2. [1]: Sisy, když už máš takový počet hlasů pro "ANO," tak se dá hlasování považovat za pouhou formalitu a dřív než za týden se případná dílka z e-mailu stejně nezveřejní. Nuže, posílej, posílej, cokoli budeš chtít.

    OdpovědětVymazat