30. května 2013

Creatio - Lapač snů

"Ten, kdo krade naše sny, ten nás zabíjí."
Konfucius


Zdravím Snílci,
dneska se podíváme na lidský výtvor, který dokáže ochránit sny a zahnat noční můry, což se nejspíše každému snílkovi hodí. I já měla před časem lapač snů, ale kocour Whitee mi ho serval ze zdi a někam zašantročil, proto ho již nemám a mé sny jsou v ohrožení.

Ale raději zpět k Creatiu, které je tu jen a jen pro vás, abyste zde mohli předvést svou výtvarnou tvorbu a ukázat jí Snílkům. Já jsem zde jen strážce ve své chatrči a všecho pouze opečovávám, občas opráším prach a hlavně vyhlížím holuby s vašimi dílky. Proto zaštrachejte ve svých archívech či něco stvořte, abych mně nadobro nepokryly pavučiny a neusnula jsem spánkem staletým.

Na vaše výtvory tu je klubový email klub.snilku@email.cz, kam mi je zasílejte, do předmětu pište Creatio, připojte název a popis výtvoru (nezapomeňte se podepsat a přiložit odkaz na blog).

Velká snílkovská soutěž ve Creatiu má uzávěrku 16. června, tak nezapomeňte zaslat své soutěžní dílko na téma "Snílek". Prozatím jich mám na emailu sedm, takže ještě minimálně jeden by mi měl ještě přiít, protože limit je min. osm děl.


Zdravíčko :)
Dneska jsem mezi učením se maturitních otázek vzala do ruky pastelky a začala si čmárat. Vznikl z toho tento lapač. Mám pocit, že poslední dobou se z nich stále více a více stává symbol kýče, snad kvůli tomu, že opět začaly být populární (třeba takový weheartit je jich plný, hipster, hipster, ukažte si na něj). Mně už od paradávna vždy nad postelí visel nějaký takový peříčkový zázrak, ještě stále jsem nepřestala věřit jejich kouzelné moci. A navíc, co by mohlo být více snílkovského než lapač snů? :) Mám ráda fialovou!
... (s)měj se.

Opti-Mystique


Vyhlížím všechny vaše výtvory...soutěžní i ty běžné do Creatia. Čiňte se, třeba se i množte, ale hlavně tvořte.
Zdraví vás Ježibaba,
Zdeňka M.

5 komentářů:

  1. ahojky ... mám takový dotaz a nechci teď být nepříjemná... já jsem vyplnila přihlašovací formulář a od té doby jsem vůbec nic o tom, zda jsem byla nebo nebyla přijata, nevím. Projížděla jsem všechny vzucholodě, ale nikde jsem se nenašla a ze seznamu jste mě už vymazali jako vyřízenou přihlášku, tak jenom jestli jsem slepá nebo je nějaká chyba... pokud jsem se někde přehlédla, tak se moc omlouvám, ale už jsem to tady několikrát hledala a už jsem ztratila naději, že to najdu.. =) omlouvám se ještě jednou za potíže...

    OdpovědětVymazat
  2. [1]: Inu...kdo si počká , ten se dočká. Dívala jsem se a zítra vyplouvá nová vzducholoď :)

    OdpovědětVymazat
  3. [1]: Vzducholodě vyplouvají první den nového měsíce. Pokud je Tvá přihláška již smazána, znamená to, že budeš v zítřejší vzducholodi či až v červencové. Každopádně neklesej na mysli a zanech nám věrnost

    OdpovědětVymazat
  4. to já budu... moc se mi tenhle projekt líbí..      i kdybych nebyla přijatá, tak sem budu ráda chodit..    já jsem to pochopila tak, že když je přihláška vymazána, tak už je ve vzducholodi, proto jsem byla trochu zmatená... děkuju za objasnění..   

    OdpovědětVymazat
  5. [4]: Pouze to znamená, že jsi se dostala do ouřední mašinérie. Zda Tě úřední šiml vyplivne s nálepkou Snílek či ne, se dozvíš právě až ve Vzducholodi.

    OdpovědětVymazat