19. března 2014

Photo - (skoro)vyhlášení

O vítězi je již rozhodnuto, ale kdo další bude odměněn?
Zdravím Snílci,
dnes jsme se tady měli sejít a vyhlásit ty, kteří stanou na stupních vítězů. Jenže se stalo něco neočekávaného, a proto dnes řeknu jméno vítěze, ale o druhém a třetím místě budete ještě pár dní hlasovat. Od 22. ledna do 28. února 2014 jste se mohli zapojit do soutěže na téma "Zima nezima" (více zde). 5. března jsem zde pak zahájila hlasování...
Mezivýsledky jsou takovéto:
Kariol 1 ... 12 hlasů
Em 1 ... 3 hlasů
Jehane O´Tee ... 2 hlasů
Em 2 ... 2 hlasů
Kariol 2 ... 2 hlasů
Illienel 1 ... 2 hlasů
Ellnesa 1 ... 1 hlasů
Vivienne ... 1 hlasů
Illienel 2 ... 0 hlasů
Ellnesa 2 ... 0 hlasů
Celkem hlasovalo: 25 lidí

Jak vidíte, vítězem se jednoznačně stala Kariol se svou první fotkou, ale ti další jsou velmi vyrovnání, proto jsem se rozhodla, sem dnes dát novou anketu na hlasování, abyste rozhodli o osudu dalších a určili druhé a třetí místo.
Ukážu vám znovu fotografie, abyste je nemuseli nikde hledat, jen vynechám víteznou Kariol a také poslední dvě fotografie, které nedostaly žádné hlasy. Takže budete rozhodovat mezi sedmi fotografickými dílky.

2) Em (1) - Praha

25. 12. 2013 Den po Štědrém večeru jsme se šly s babičkou projít po Vyšehradě a zavzpomínat na staré časy - jako malá jsem tam s ní chodila pořád, minimálně každý víkend. Teď, když už jsem velká, na to nemám tolik času (nebo si ho neudělám?), a protože momentálně žiju v Anglii, stalo se nám to opravdu výjimečnou událostí, ke které dojde tak akorát jednou v roce na Vánoce, kdy na pár dní přiletím. Všechno je to jiné. Vánoční, ale nesněhové. A takové pošmourné. Dětství holt zpátky nevrátíš.

1) Jehane O´Tee - Zima

Drazí snílci, dlouho tomu, co jsem se naposledy zapojila do nějaké soutěže, tak jsem si říkala, že bych zase mohla vylézt s kůží na trh. Tentokrát lezu opravdu a se vším všudy se kůží vlastní a jsem zvědavá, jak se vám budu líbit :D Na téhle fotce jsem v karnevalovém přestrojení (vlastního návrhu) za paní Zimu, ale vzhledem k tomu, že zimu opravdu nemám ráda (takže by mě zajímalo, kdo mi tuhle roli navrhl!!!), jsem svým způsobem i "nezima". A řeknu vám, je docela těžké zahrát opravdovou ledově mrazivou zimu uprostřed veselých rozdováděných mrňousků... ;)
Přeji zdar všem kolegům soutěžícím a ať vaše múza nikdy nespí.

3) Em (2) - Beach

20. 1. 2014 Jedno pondělní lednové ráno jsme se šli s přítelem projít po pláži v Brightonu. Obvykle tam fučí ledový vítr, tentokrát ale svítilo sluníčko a teplo bylo na mikinu. Ani v Anglii tedy zatím není žádná pořádná zima a sníh tu nejspíš taky nehrozí. Tak nevím, letos si asi sněhuláka nepostavím. Nezbývá mi než snít o něm u bráchových fotografií z hor. Kdepak, ten ví, jak si zimu užít.

5) Kariol (2)

Kouzlo skryté v jedinečnosti sněhové vločky.

7) Illienel (1) - Jako poslední včela

V zimním období většinou příroda přijde o všechny své krásné barvy a působí velmi smutně. Avšak jen do té doby, než se zahalí do jiskřivých bílých peřinek sněhu. Ten letos bohužel nepřišel a proto zůstala krajina holá a pro mnohé nezajímavá. Když se však podíváme pozorně a zblízka, uvidíme i ve věcech a místech, které běžně přehlížíme, kousek jara nebo léta. Třeba poslendí zbloudilou včelku.


9) Ellnesa (1)



6) Vivienne - Bílá kráska

Není nutné smutnit po sněhu, když máme rodící se bílou krásu přímo před sebou.

Pro druhé a třetí místo v soutěži:

Hlasování ZDE

Hodně štěstí všem...

A protože tady v týdnu nebudu, tak máte možnost hlasovat až do soboty 29. března 2014!

Gratuluji vítězné Kariol, neboj oceněna budeš, jen počkáme až bude druhé a třetí místo obsazeno.
Stejně bych ceny posílala až společně, tak alespoň můžeš být napnutá, co vyhraješ. ;-)

Pozn. ze dne 30. 3. 2014!
Hlasování ukončeno!
Výsledky:
Em 1 ... 11 hlasů
Vivienne ... 9 hlasů
Illienel 1 ... 5 hlasů
Ellnesa 1 ... 3 hlasů
Em 2 ... 3 hlasů
Jehane O´Tee ... 2 hlasů
Kariol 2 ... 0 hlasů
Celkem hlasovalo: 33 lidí
Zdraví vás,
Zdeňka M.

4 komentáře:

  1. Dala jsem hlas Vivienne. Jednak je ta fotka krásná a za druhé fakt vystihla tu letošní nezimní zimu

    OdpovědětVymazat
  2. Kariolina fotka se mi moc líbila, jsem  ráda, že se stala vítěznou!Držím palce v následujícím souboji vyšehradské fotce m. (pro zrovna tohle místo, odkud je to focené, mám slabost) a suché rostlince Illienel

    OdpovědětVymazat
  3. Držím palce ostatním, komu jsem svěřila můj hlas neprozradím, nicméně doufám, že tím obšťastním fotografa.
    A těším se na cenu, jsem zvědava.

    OdpovědětVymazat
  4. U mě je to jednoznačně Em. Z její fotky na mě dýchla nostalgie, je vidět, že je focená v zimě, ale přitom to jako zima nevypadá... Ostatní fotky mi připadají takové nějaké, případně nezimní, Em to u mě vyhrála spíše tím, že ta fotka v sobě něco má, jinak mě také neokouzlila přespříliš.

    OdpovědětVymazat