16. března 2014

Hledáme správce!

Drazí Snílci,
budu mluvit na rovinu, nastal čas vehnat do našeho Klubu Snílků novou krev, jelikož nám správci odpadávají jako mouchy po zásahu plácačkou. A já s Maglaiz a Anne Eyre to ve třech prostě nemůžeme utáhnout samy. Ale proč tomu tak je? Může za to nedostatek času správců, ale i nezájem členů, kteří přispívají jen občas, a obvykle jde jen o několik věrných jmen, která se stále opakují. To by pak omrzelo asi každého, když tu správci nemají co dělat.


Chtělo by to rozjet všechny projekty, které by mohly přilákat pozornost Snílků. A tak se vás ptám, zda je mezi vámi někdo s nápady, dostatkem času, chutí se podílet na chodu klubu a rozjet některou z nabízených rubrik.

Jedná se o rubriky Téma týdne (každý týden nové téma pro zamyšlení), Aurora (místo pro duely mezi Snílky), Artium (pro grafiky), Principia (literárně zaměřená rubrika), na výpomoc do rubriky Repetitio (kontroly a ošetřovna členů) a do vzducholodí.

Pokud máte zájem, napište nám na klubový e-mail klub.snilku@email.cz, do předmětu pište "Konkurz" a nezapomeňte zmínit, o kterou rubriku máte zájem.

Podmínkou je být členem klubu, mít Facebook (kvůli správcovské skupině, kde řešíme většinu věcí) a volný čas.

Samozřejmě vás můžeme mezi správce vzít hned, ale taky nemusíme. Přece jen chceme někoho zodpovědného a raději toho, koho zná více z nás.

A co obnáší jednotlivé posty?
Správce Téma týdne: každý týden v pondělí uveřejnit nové téma týdne a zároveň poreferovat o příspěvcích z minulého Tématu týdne. Pokud vnesete do této rubriky nějakou invenci, jen směle do toho, nápadům se nebráníme.
Správce Aurory: zadávat téma a formu pro duel, následně uveřejnit díla vstupujících do duelu a uveřejnit anketu, při dalším zadání pak vyhlásit vítěze minulého duelu. Pravidelnost podmínkou, jak častá bude na Vás, ale minimálně jednou měsíčně by byla vhodná. Novým ideám se nebudeme bránit.
Správce Artia: zadávat téma či formu zpracování jistého grafického výrobku a následně uveřejnění příspěvků na ono zadání. Pravidelnost podmínkou, uveřejnění minimálně jednou měsíčně. Nápadům na změnu se nebudou klást překážky.
Správce Principa: uveřejňovat došlá díla libovolného rozsahu, obsahu a formy. V této rubrice, ostatně jako v každé, se invencím meze nekladou.

Výpomoc do Repetitia: Anne Eyre by potřebovala každý měsíc (rozuměj jednou za měsíc) pomoci s kladivem na neposlušné Snílky, jejichž blogy nejsou v souladu s požadavky Klubu Snílků. Upřednostňováni budou kandidáti se starším datem na členském průkazu. Tento výběr podléhá čistě Anne Eyre.
Výpomoc se Vzducholoďmi: Tři Grácie sice zvládají svou povinnost obstojně, ovšem problém je s časovou synchronizací, proto by bylo dobré míti v záloze jakýsi záskok. Práce občasná s privilegiem moci nad ostatními blogery z blogosféry, jež mají zájem býti v našich řadách. Opět čím starší člen, tím pravděpodobnější přijetí.


Všem zájemcům předem děkujeme za výpomoc. Velice si vážíme, že Vám není náš společný klub lhostejný a těšíme se na bližší spolupráci.


Zdraví,
Zdeňka M.

a uctivě za vzpomínku prosí
tetka Maglaiz

8 komentářů:

  1. To mě mrzí, že všichni tak odpadli. Škoda, že sama zápasím s časem a momentálně dost prohrávám Držím palce ať se někdo najde, byla by hrozná škoda to tu nechat ladem. Hodněkrát jsem se tu inspirovala.

    OdpovědětVymazat
  2. Nechám si to uležet v hlavě, ale ráda bych vám zkusila pomoci, vždyť jsem taky součástí tohohle království.

    OdpovědětVymazat
  3. Dneska všechny tyhle kluby nějak upadají. Je to nezájmem členů, protože většině jde jen o to, mít na blogu " tu ikonu, že někde jsem".
    Druhá věc je ta, že staří-dobří blogeři už nepíší.
    Každopádně najít správce bude asi pěkný oříšek. Členové sem nechodí a nepřispívají a najít mezi nimi správce rubrik...no :/

    OdpovědětVymazat
  4. Za jiných okolností bych se snad i přihlásila, ale teď bych nebyla k ničemu. Maturita klepá na dveře a za ní už se mačkají přijímačky na VŠ, kašlu i na vlastní blog
    Ale doufám, že se vám poštěstí a někoho najdete

    OdpovědětVymazat
  5. Sama sice moc času nazbyt nemám... Stejně ale váhám. Ráda bych totiž pomohla. Chtěla bych se tedy zeptat, jestli by pro mě (a případně pro další váhavce) nemohl vyjít článek s připomenutím, co vlastně která funkce obnáší. Abychom si mohli udělat předstvu o jejich časové (ne)náročnosti.Osobně se totiž obávám, že povinnosti té, nad kterou uvažuji, vidím jak Hurvínek válku.

    OdpovědětVymazat
  6. Repetitiu jeden správce nestačí?

    OdpovědětVymazat
  7. [6]: Stačí, již je vše opraveno. Nezlob se. Byl to nějaký komunikační šum.[5]: Samozřejmě. Hnedle upravíme tento článek.

    OdpovědětVymazat