6. března 2014

Creatio - SOUTĚŽ „O poklad kapitána Imaginaria“

Boj o poklad kapitána Imaginaria začíná!


Drazí Snílci,
trochu jsem přemýšlela, jak Creatio trochu zpestřit a rozbouřit stojaté vody stereotypu, a tak jsem si pro vás vymyslela soutěž na březen a duben. Původně jsem mezi zastávkami chtěla dělat týdenní rozestupy, ale to by pro vás mohlo být stresující a taky byste se na všechno mohli vyprdnout, a proto budou dvou týdenní, ale i o minutu na víc.
A co to tu vlastně půjde? Budete bojovat o poklad kapitána Imaginaria, který s námi už několik let letí ve své vzducholodi a kormidlo drží pevně v rukou, tak bacha na vyklánění přes zábradlí, abyste nevypadli a nezmizeli v hlubinách neznáma... A kdo nebude přispívat alespoň občas do některých rubrik, tak by ho také mohl kapitán Imaginarius hodit přes palubu... záchranné kruhy nevedeme, tak bacha. Ale to jsem se trochu rozepsala o něčem jiném.

Soutěžní klání bude spočívat v tom, že každé dva týdny počínaje dneškem (6. března, 20. března a 3. dubna) dostane úkol nakreslit něco na dané téma. Je jedno, jak se toho zhostíte a čím budete tvořit. Fantazii se meze nekladou a ať zvítězí ten největší snílek. :-) Na práci tedy budete mít určitou lhůty, v které musíte svou práci odevzdat. (Žádné prodlužování či odevzdávání po termínu nebude!). Zúčastnit se může každý člen Klubu snílků.

Pouze ti, kdož se zapojí do všech třech úkolů a včas je splní, tak se dostanou do boje o poklad kapitána Imaginaria.

Samozřejmě můžete splnit třeba jen jeden či dva úkoly, nikomu nebráním, čím víc vás bude, tím lépe, ale už nebudete mít přístup do arény boje o poklad. Přesto z každého úkolu vylosuji jednoho šťastlivce, který dostane nějakou drobnost.

Bude tedy jeden hlavní vítěz z boje o poklad, který si jej spokojeně odnese, a pak tři vylosovaní z jednotlivých úkolů, které odměním za statečnost.

Svá díla na dané téma mi zasílejte na klubový email klub.snilku@email.cz, do předmětu pište Creatio - soutěž, nezapomeňte připojit krátký popis, jméno (nebo přezdívku) a blog. Hlavně si hlídejte termíny odevzdání!

Teď se podíváme na poklad, o který se bude soutěžit. Ano, jsou to snílkovské knižní záložky, tak snad se vám líbí. Nejsem příliš grafický nadaná, a proto takové jednoduší... :-) Vítěz je dostane všechny a možná (podle počtu účastníků - alespoň dva v hlavním klání) přidám nějakou knihu.
(Všechny záložky si můžete podrobně prohlédnout zde: Zasněné záložky)


V tomto článku vyhlásím první téma, a pak sem budu postupně doplňovat i další dvě (pro přehlednost), které zveřejním, až na ně nastane čas.

Soutěžní témata a termíny:

1. téma

(6. - 19. března 2014)

"Na křídlech kormorána"

termín odevzdání do 19. března!!!

--------------------

2. téma

(20. března - 2. dubna 2014)

"Vzducholoď snů"

termín odevzdání do 2. dubna!!!

--------------------

3. téma

(3. - 16. dubna 2014)

"Sny kapitána Imaginaria"

termín odevzdání do 16. dubna!!!

--------------------

Snad jsem to napsala dostatečné srozumitelně pro každého, ale kdybyste něčemu nerozuměli, tak se klidně ozvěte a napište do komentářů.

Děkuji za vaši pozornost a těším se na vaše soutěžní výtvory, hlavně dodržujte termíny odevzdání!
Mějte se krásně,
Zdeňka M.

7 komentářů:

  1. Pokud mě něco napadne, určitě se zapojím

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadá to dobře - možná se zapojím!

    OdpovědětVymazat
  3. Zní to fajn a záložky jsou nádherné. Asi se pokusím něco vytvořit.

    OdpovědětVymazat
  4. Tohle je hodně zajímavý nápad. Téma se mi líbí :) Tak snad se mi povede něco vykutit, rozhodně bych se ráda zapojila!

    OdpovědětVymazat
  5. Tohle vypadá hodně dobře! Už mám i nápad! Doufám, že to stihnu do uzávěrky >.> (největší problém )

    OdpovědětVymazat
  6. Na křídlech kormorána... Hmm.. :3 Tak to jsem sama zvědavá, jak to zvládnu zpracovat.

    OdpovědětVymazat
  7. začala jsem trochu pozdě a už opravdu jdu spát. Mohu to poslat dnes do půlnoci?     Náhlá inspirace a docela si s tím hraju.

    OdpovědětVymazat