13. března 2014

Creatio - Portrét nás dvoch

Creatio je přístav pro všechny zasněné kreslíře či malíře...


Zdravím Snílci,
minulý týden jsem vyhlásila soutěž "O poklad kapitána Imaginaria" a zadala vám první téma "Na křídlech kormorána", dílko na této můžete posílat do 19. března! Příště vám už zadám nové téma, tak se máte na co těšit.

Ale nesmíme zapomínat na běžné Creatio, které je určené pro všechny členy Klubu Snílků, jenž rádi kreslí, a je jedno, zda je to portrét nebo abstrakce všemožných tvarů. Vlastně ani nezáleží, jak, čím nebo na čem kreslíte (malujete), ale na tom jestli vás to baví. Proto vás, Snílci, vyzývám, abyste mi posílali svá výtvarná dílka a podělili se o ně s námi ostatními. Klidně sáhněte do svých archívů, nebo vytvořte něco nového. Fantazii se meze nekladou.

Své příspěvky můžete posílat na náš klubový email: klub.snilku@email.cz, do předmětu napište Creatio, připojte název a popis dílka (hlavně se nezapomeňte podepsat a přiložit odkaz na svůj blog).

Zdravím :)
Posielam moju najnovšiu maľbu. Jedná sa o moju prvotinu s akrylovými farbami i keď je pravda, že výsledná maľba nevyzerá ako maľba, ale skôr ako kresba s pastelkami. Snažila som sa zachytiť seba so svojím priateľom, bol to preňho darček a aj sa mu potešil :)


Mějte se krásně,
Zdeňka M.

5 komentářů:

  1. Zavítala jsem na váš blog poprvé a nevím, kam dřív skočit. Jsem potěšena krásou jednoduchosti!

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to je dokonalé! Být tvým přítelem, také bych byl potěšen! Och, kéž bych také někdy dostal takový dárek.

    OdpovědětVymazat
  3. Smekám imaginární cylindr a skláním se až k zemi. A to nejen proto, že akrylovými barvami sama nevládnu. Je to nádherný obraz. Ani mé hyperkritické oko nenašlo nic, co by mu dokázalo vytknout.

    OdpovědětVymazat
  4. Nádherné, nádherné, násherné!!! Omlouvám se za nedostatečnou slovní zásobu, ale tohle mi úplně vzalo slova. Za prvé je to krásný obraz krásných lidí a za druhé prostě nechápu, jak může někdo něoc takového vytvořit akrylkama, ještě ke všemu když s nimi pracuje poprvé. Máš můj velký obdiv!

    OdpovědětVymazat
  5. Fajn, právě mi spadla čelist pod stůl.

    OdpovědětVymazat